Haberler

Yunusemreli Vatandaşlar Büyükşehir ve Maski'ye Duacı

Güncelleme:

Yunusemre ilçesine bağlı Çamlıca, Gülbahçe, Karaahmetli ile Karayağcıhacılar mahalle muhtarları ve sakinleri, hizmet ve yatırımlar dolayısıyla Başkan Ergün'e teşekkür etti.

Vatandaşların yüzünü güldüren hizmetler ile mahalleler adeta şehir merkezi havasına büründü.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa'nın dört bir yanına ulaştırdıkları hizmetlerle yüz güldürmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yol yapım ve bakım, ulaşım, ilaçlama ve mezarlık bakımları gibi hizmetlerden MASKİ'nin alt ve üstyapı çalışmalarına kadar hayata geçirilen tüm yatırımlar vatandaşın takdirini topluyor. Bu kapsamda Yunusemre ilçesine bağlı Çamlıca, Gülbahçe, Karaahmetli ve Karayağcıhacılar mahalle sakinleri de yıllardır özlemle bekledikleri hizmetlere kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

"HAYATTAKİ KOLAYLIKLARIMIZ ARTTI"

Çamlıca Mahallesi sakinlerinden Erol Gürsav, "Yapılan hizmetlerden memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Altyapımız büyük sorundu. Yapılan çalışma ile çözüldü. Hayattaki kolaylıklarımız arttı"ifadelerini kullandı.

Çamlıca Mahalle Muhtarı Mehmet Uçtu ise, "Mahallemize gelen hizmetlerden dolayı memnunuz. Su şebekemiz değişti, kanalizasyonumuz yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

"CENGİZ BAŞKAN'A HERKES DUACI"

Gülbahçe Mahallesi sakinlerinden Mustafa Kocaer yapılan hizmetler dolayısıyla şunları kaydetti: "Mahallemize taş döşendi. Kanalizasyon yapıldı. İlaçlama yapıldı. Mahallemiz şimdi eskisine göre çok daha sağlıklı oldu" diye konuştu. Mahalle sakinlerinden Halil Uysal ise, "Mahallemizin su ve kanalizasyon hatları yapıldı. Taşları döşendi. Her hizmet geldi mahallemize. Çok memnunuz. Her şey çok mükemmel oldu" dedi.

Gülbahçe Mahalle Muhtarı Mustafa Atalan da şöyle konuştu: "Mahallemizin içme suyu ve kanalizasyon şebekeleri yenilendi. Su arıtma binamız ve fosseptiklerimiz yapıldı. Altyapıya ilişkin bütün sorunlarımız sağolsun MASKİ tarafından çözüldü. Şuan için bir tek yapılacak su depomuz kaldı. O da yapıldı mı başka bir ihtiyacımız kalmıyor. Tarihimizde görmediğimiz hizmetleri Cengiz Başkanımız sayesinde aldık. Su arıza olsun, kanal açma olsun hangi birime başvurduysak hemen aynı gün içinde yanıt aldık. Mahalle sakinlerimiz de bu hizmetlerden çok memnunlar. Eskiden hep altyapı sıkıntılarıyla boğuşuyorduk. Ne zaman proje onaylandı, çalışmalar yapıldı, o zaman çok şükür rahata kavuştuk.Cengiz Başkan'a herkes duacı. Allah başımızdan eksik etmesin. Hizmetlerinden ötürü çok teşekkür ederiz"

"HER ŞEY SON SİSTEM OLDU"

Karaahmetli Mahallesi sakinlerinden Zekeriya Başol, "Gelen hizmetlerden memnunuz. Kanalizasyon altyapımız döşendi.Büyükşehir olmadan önce hizmetler zamanında gelmiyordu. Hangi parti olursa olsun, sonuçta önemli olan hizmet ve bunlar bizim için yapılıyor. Ben farklı bir siyasi görüşte olmama rağmen hizmetlerden memnunum" diyerek teşekkür etti.

Karaahmetli Mahallesi sakinlerinden İzzet Dereli ise şunları söyledi: "Yıl 2018 ve bundan bir iki sene öncesine kadar mahallemizin altyapısı yoktu. Şimdi hepsi tamamen yapıldı ve tüm mahalleye kilit parke taş döşendi. Her şey son sistem oldu. Bu hizmetlerden çok memnunuz. Cengiz Başkan'a teşekkür ediyor, hizmet ve başarılarının devamını diliyoruz"

"DAHA ÖNCE HİÇ BÖYLE HİZMETLER GÖRMEDİK"

Karayağcıhacılar Mahallesi sakinlerinden Hatice Kızıl, "Büyükşehir'in hizmetlerinden çok memnunuz. Daha önce hiç böyle hizmetler görmedik, çok rezillik çektik. Şimdi mahallemizin altyapısından yoluna kadar hepsi çok güzel oldu. Çalışan herkese teşekkür ediyoruz" dedi. Karayağcıhacılar Mahallesi sakinlerinden Naime Gözlet ise, "Çalışmalar yapılmadan önce altyapı sorunumuz vardı. Kanallar sürekli dışarı akıyordu. Sineklerden ve kokudan çok rahatsız oluyorduk. O yüzden ben en çok altyapı yapıldığı için memnun oldum. Cengiz Başkanımızın başarılarının devamını diliyor, teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Karayağcıhacılar Mahalle Muhtarı Mehmet Gözlet de söyle konuştu: "Büyükşehir kanalizasyonumuzu, suyumuzu, su depomuzu, pompamızı, terfi binamızı, taş döşemelerimizi yaptı. Altyapımız olmadan önce kanalizasyon akıntıları vardı ve çevre kirliliğimiz oluyordu. Artık yağmur da yağsa çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz. Cengiz Başkanımıza sonsuz teşekkürler. Özellikle de yaşlılarımız O'na hep dua ediyor. Sağolsun, var olsun. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim"

Kaynak: Bültenler / Güncel

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Karaahmetli Yunusemre Çamlıca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title