Haberler

Ytü, Başarılı Akademisyenlerini Ödüllendirdi

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ), uluslararası saygın dergilerde YTÜ adresli 8 ve üzeri yayın yapan akademisyenlerini ödüllendirdi.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ), uluslararası saygın dergilerde YTÜ adresli 8 ve üzeri yayın yapan akademisyenlerini ödüllendirdi.

YTÜ Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, üniversitenin Beşiktaş Kampüsü Oditoryumunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiye'ye ve üniversiteye bilimsel katkı veren akademisyenlere her türlü desteği vereceklerini belirtti.

Şahin, rektörlük seçimleri sırasında açıkladığı ve görevi devralır almaz hayata geçirmeye başladığı 23 proje hakkında da bilgi vererek, projelerden bir kısmının gerçekleşmek üzere olduğunu ifade etti.

Davutpaşa Kampüsü Master Plan çalışması ile ulaşım planını bitirmek üzere olduklarını ve Tematik Araştırma Merkezlerinin bir kısmının bu yıl içinde hizmete gireceğini dile getiren Şahin, araştırma merkezlerinin etrafında gruplanacak akademisyenlerin belirleneceğini kaydetti.

Prof. Dr. Şahin, konuşmasının ardından, uluslararası saygın dergilerde Yıldız Teknik Üniversitesi adresli 8 ve üzeri yayın yapan 147 öğretim elemanına ödüllerini verdi.

Törene, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Göksel Ağargün, Prof. Dr. Galip Cansever, Prof. Dr. Yücel Şahin ve akademisyenler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Yıldız Teknik Üniversitesi Bahri Şahin Beşiktaş Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title