Haberler

Yılın Polisleri"Ne Ödül

Görüntü Dökümü : Polis memurları Ümit Şener ve Orhan Kişin'in detay görüntüleri İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'nın açıklamaları Törene aileleriyle gelen polis memurları Şener ve Kişin'e başarı belgeleri ile Kıbrıs'ta tatil hediyesi'nin verilmesi İzmir'de "yılın polisleri"ne ödül Banka soyguncusunu yakalayan iki emniyet mensubuna "yılın polisi" seçilmeleri dolayısıyla ödül verildi İzmir'de 10 Ekim 2015'te banka soyguncularını yakalayan 2 emniyet mensubu, "yılın polisi" seçilerek ödüllendirildi.

Görüntü Dökümü :

Polis memurları Ümit Şener ve Orhan Kişin'in detay görüntüleri

İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'nın açıklamaları

Törene aileleriyle gelen polis memurları Şener ve Kişin'e başarı belgeleri ile Kıbrıs'ta tatil hediyesi'nin verilmesi

İzmir'de "yılın polisleri"ne ödül

Banka soyguncusunu yakalayan iki emniyet mensubuna "yılın polisi" seçilmeleri dolayısıyla ödül verildi

İzmir'de 10 Ekim 2015'te banka soyguncularını yakalayan 2 emniyet mensubu, "yılın polisi" seçilerek ödüllendirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünce hayata geçirilen "ayın polisi" uygulamasında ödüllendirilen personel arasında yapılan değerlendirmede, geçen yıl 10 Ekim'de Bornova ilçesindeki banka şubesinde silahlı soygunun ardından kaçmaya çalışan zanlıyı çaldığı parayla yakalayan polis memurları Ümit Şener ve Orhan Kişin, "yılın polisi" seçildi.

Vali Mustafa Toprak, valilikte düzenlenen ödül töreninde güvenlik güçlerinin takdire şayan çalışmalar yaptıklarını belirterek, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Öne çıkan polis memurlarının ödüllendirilmesinin önemine değinen Toprak, "Bu, hizmetlerin yapılması noktasında tatlı bir rekabet sağlıyor" dedi.

Kentte görevli polis memurlarının mesleklerini daha profesyonelce yürütmelerini ve başarılı olmalarını sağlamak, moral ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla "ayın polisi" uygulamasının hayata geçirildiğini anlatan İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da başarılı personeli takdir ederek ödüllendirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Uzunkaya, "Hem de çalışanların sosyal ve psikolojik ihtiyaçlarına olumlu yönde katkı yapmaktır. Oluşturulacak rekabet ortamıyla hizmet kalitesinin ve görevde verimliliğin yükseltilmesi hedeflenmiştir" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından törene aileleriyle gelen polis memurları Şener ve Kişin'e başarı belgeleri ile Kıbrıs'ta tatil hediyesi verildi.

Törene İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Koçyiğit ile il emniyet müdür yardımcıları da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Toprak Ümit Şener Kıbrıs İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title