Haberler

Ygs Öncesi Türbelere Akın Ettiler

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek olan adaylar ve aileleri, Merkezefendi Hazretleri ve Eyüp Sultan Hazretleri'nin türbesine akın ederek başarılı bir sınav için dua etti.

Üniversiteye girme maratonunda ilk aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi adaylar ve aileleri türbelere akın etti. Merkezefendi Hazretleri ve Eyüp'te bulunan Eyüp Sultan Hazretleri'nin türbesine gelen öğrenciler ve aileleri, başarılı bir sınav için ellerini semaya açtı.

Merkezefendi'de bulunan türbeye kızı ile birlikte dua etmeye gelen Yusuf Gökçe, " Kızım ile gezmeye gelmiştik. Buraya da uğradık dua ettik. Kızımın sınavı başarılı geçmesi için dua ettim" dedi.

Aslı Gökçe ise başarılı bir sınav geçirmek için dua ettiğini ifade ederek, "Sınavımın ve tüm arkadaşlarımızın sınavının başarılı geçmesi için dua ettim. Hedefimde İstanbul Hukuk Fakültesi ve İstanbul İşletme bölümü var" diye konuştu.

"İNŞALLAH HERKES EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALIR"

2'inci kez gireceği sınav öncesi dua etmeye geldiğini ifade eden Samet Varişler ise arkadaşlarının da başarılı bir sınav geçirmesini istediğini söyleyerek, "Tüm arkadaşlarımın sınavının iyi geçmesini diliyorum. Ben ikinci defa gireceğim bu sınava. Allah dualarımızı kabul etsin" şeklinde konuştu.

Eyüp Sultan'da dua etmeye gelen Muhammet Faruk Şahin, "İlk önce hayırlı bir üniversite ve sonra hayırlı bir ömür için dua ettim" dedi.

Ebubekir Abaydın, herkes için dua ettiğini belirterek, "Emeğimin karşılığını istedim. İnşallah herkes emeğinin karşılığını alır" diye konuştu.

YGS öncesi dua etmeye gelen bir diğer öğrenci Alperen Arık ise "Arkadaşlarım ve kendim için gönlümüze göre bir yer kazanmamız dileğiyle dua ettim" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eyüp Sultan Yusuf Gökçe İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title