Haberler

Yeşilçam'ın Efsane İsimleri Gülşen Bubikoğlu ve Fatma Girik Seçimini Yaptı

Güncelleme:

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Gülşen Bubikoğlu ve Fatma Girik yerel seçimler için oyunu kullandı. Fatma Girik, hasta yatağından kalkıp vatandaşlık görevini yerine getirdi.

Yeşilçam'ın usta oyuncularındanFatma Girik ve Gülşen Bubikoğlu oyunu kullandı. Fatma Girik hasta yatağından kalkıp Bodrum'da oy kullandı. Bubikoğlu ise oyunu İstanbul Beykoz'da kullandı.

TABURCU OLUR OLMAZ OY KULLANMAK İÇİN BODRUM'A UÇTU

Yeşilçam'ın usta oyuncularından ünlü sanatçı Fatma Girik hasta yatağından kalkıp Bodrum'da oy kullandı. Geçirdiği rahatsızlık sonucu İstanbul'da hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Fatma Girik hastaneden taburcu olur olmaz dün akşam oy kullanmak için Bodrum'a geldi. Torba mahallesinde oturan ünlü oyuncu evinde dinlendikten sonra bugün öğlen saatlerinde oy kullanmak için sandığa geldi. Güçlükle yürüdüğü görülen ünlü oyuncuyu 2 kişi koluna girerek oy kullanmaya getirdi. 1313 nolu sandıkta oy kullanan ünlü sanatçıya hayranları yoğun ilgi gösterdi.

Yeşilçam'ın Ünlü İsimleri Seçimini Yaptı

OY KULLANMAK İÇİN KOŞA KOŞA GELDİM

Geçtiğimiz Şubat ayında hidrosefali sebebiyle beyninden ameliyat olan Usta sanatçı Fatma Girik sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti. Oy kullanmak için dün akşam saatlerinde İstanbul'dan koşa koşa Bodrum'a geldiğini belirten Girik, daha sonra hayat arkadaşı ünlü yapımcı Memduh Ün'ün mezarını ziyaret edip dua etti.

ÜLKEYE HAYIRLI OLSUN

Yeşilçam'ın en güzel kadın oyuncuları arasında olan Gülşen Bubikoğlu yerel seçimler için oyunu Beykoz'da kullandı. Bubikoğlu, "Ülkeye hayırlı olsun, önemli bir seçim. Hepimiz için güzellikler, demokrasi, iyilikler getirsin diyorum" dedi. Yeşilçam'ın sevilen isimlerinden Gülşen Bubikoğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri için oyunu kullandı. Beykoz Sedat Simavi Ortaokulu'nda 1279 numaralı sandıkta oyunu kullanan Bubikoğlu, "Ülkeye hayırlı olsun. Önemli bir seçim. Hepimiz için güzellikler, demokrasi, iyilikler getirsin diyorum. Oyumuzu kullandık çok şükür" diye konuştu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bubikoğlu, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Yeşilçam'ın Ünlü İsimleri Seçimini Yaptı

Yeşilçam'ın Ünlü İsimleri Seçimini Yaptı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gülşen Bubikoğlu Beykoz Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (3)

adınızı yazın:

FATMA GİRİK TÜRK sinemasının gelmiş geçmiş en büyü sanatçısıdır. . gelincik. önce vatan. . büyük yemin. ve daha nice unutulmaz filmleri. . GÜLŞEN hanım da hala hanım efendi karakterli bir sanatçımızdır CÜNEYT ARKIN ile olan filmleri hafızalarda dır. Allah uzun ömürler versin. diğer sanatçılarımıza da. . .

25
3
yanıtYanıtla
MURAT İLE NAZLI:

TÜRK SİNEMASININ GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK EFSANE OYUNCUSUDUR FATMA GİRİK. . GELİNCİK. ÖNCE VATAN. BÜYÜK YEMİN. VE DAHA NİCE UNUTULMAZ FİLMLERİ. ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN. GÜLŞEN HANIMDA HALA HANIM EFENDİ. SAYGILAR ONLARA. .

19
2
yanıtYanıtla
Ali adlan:

Tarık akınla olan filimleri unutulmaz tam bir hanım efendi.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title