Haberler

Zonguldak Valiliği'nde Vergi Denetim Uygulama Bürosu Çalışanı Sefer Ayyıldız İçin Helallik Alındı

Güncelleme:

Zonguldak Valiliği'nde Vergi Denetim Uygulama bürosunda çalışan Sefer Ayyıldız'ın hayatını kaybetmesi üzerine Valilik binası önünde helallik alındı. Ayyıldız için düzenlenen helallik törenine Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve diğer yetkililer katıldı.

Zonguldak Valiliği'nde Vergi Denetim Uygulama bürosunda çalışan ve hayatını kaybeden Sefer Ayyıldız için Valilik binası önünde helallik alındı.

Bir dönem Zonguldak Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten Açık Kapı Şube Müdürü Güner Ayyıldız'ın eşi ve Vergi Denetim Uygulama bürosunda çalışan Sefer Ayyıldız kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Ayyıldız için bugün Valilik binası önünde helallik alındı. Valilik binası önündeki helallik törenine Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, daire müdürleri ve personeller katıldı.

Sefer Ayyıldız, öğle namazına müteakip Kozlu Azizye Camisinde kılınacak cenaze törenin ardından defnedilecek. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Hacıbektaşoğlu Zonguldak Valiliği Zonguldak Yerel Haberler Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title