Haberler

Yedaş'ın Yönetim Modeli Mersin'e 'Rol Model' Olacak

Kamu-özel işbirliği anlaşması gereği kamunun ilk özel hastane projesi olan Mersin Entegre Sağlık Kampüsü’ne Genel Müdür olarak atanan Vahap Doğan, hemşerisi olan YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu’nu ziyaret etti.

Kamu-özel işbirliği anlaşması gereği kamunun ilk özel hastane projesi olan Mersin Entegre Sağlık Kampüsü'ne Genel Müdür olarak atanan Vahap Doğan, hemşerisi olan YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'nu ziyaret etti.

Türkiye'de ilk defa 'kamu-özel işbirliği anlaşması' gereği hayata geçirilecek hastane projesi olan, bin 250 yatak kapasiteli Mersin Entegre Sağlık Kampüsü İşletme Genel Müdürlüğü'ne Genel Müdür olarak atanan Medicana Samsun Hastanesi'nin eski Genel Müdürü Malatyalı Vahap Doğan, hemşerisi YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'na teşekkür ve veda ziyaretinde bulundu. Kendisini ziyaret eden her misafirine mutlaka Malatya yöresine ait kayısı ikram eden YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu, hemşerisi Vahap Doğan'a "Malatyalıya kayısı ikram etmek olmaz" diyerek, YEDAŞ'ın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında desteklediği tamamen el emeği olan ismine özel geyik boynuzundan yapılmış bıçak hediye etti.

"TÜRKOĞLU'NUN VİZYONU BENİM ESİN KAYNAĞIMDIR"

Oldukça samimi sohbetin yaşandığı ziyarette YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'nun lider ve rol model yönetiminin kendisine esin kaynağı olduğunu belirten Vahap Doğan, "Vizyoner bakış açısından çok şey öğrendiğim ve her zaman her platformda gururla ifade ettiğim Genel Müdürümüz Nurettin Türkoğlu ağabeyime teşekkür ediyorum. Kendisinin liderliğinden ve rol model olan yönetim modelinden çok şey öğrendim. Bugünün veda ziyareti olarak algılanmasını istemiyorum. Sürekli iletişim halinde olacağız. Benim için oldukça değerli ağabeyim Türkoğlu'nun, YEDAŞ'a uyguladığı yönetim modelini Mersin'de model olarak uygulayacağım" dedi.

BAŞARISININ "SÜRDÜRÜLEBİLİR" OLMASINI TEMENNİ ETTİ

YEDAŞ ile Medicana Samsun Hastanesi arasında imzalanan kurumsal sağlık anlaşmasının her yıl sürdürülebilir bir şekilde uygulanmasında gerek kurumsal gerekse de bireysel çalışmalarından dolayı Vahap Doğan'ı takdir ettiğini belirten Türkoğlu, Doğan'ın üst düzey bir yönetici olduğunu kaydetti. Kamu özel işbirliği anlaşması gereği kamunun ilk özel hastane projesi olan Mersin Entegre Sağlık Kampüsü'ne Genel Müdür olarak atanan Vahap Doğan'ın başarısının sürdürülebilir olmasının temenni eden YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, "Malatyalıların ülkemizdeki şehirlerin en önemli yönetim merkezlerinde görev alması bizleri onurlandırıyor" şeklinde konuştu.

En kısa zamanda Mersin'e giderek, YEDAŞ'ın yönetim modelini paylaşacağını belirten Türkoğlu, "Bizim yönetim modelimizde amaç, taklit ediliyor olmak, rol model olarak uygulanmaktır. Doğan'ı ziyarete gideceğim ve verimli, sürdürülebilir, doğru bir yönetim modelini oluşturmasında destek olacağım" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurettin Türkoğlu Vahap Doğan Samsun Mersin Yerel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title