Haberler

Yalova ile Bilecik Arasında Ticaret Köprüsü Kurulacak

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi Uzun, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Fevzi Uzun, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nı (YTSO) ziyaret etti. YTSO Başkanı Tahsin Becan tarafından karşılanan Uzun, her iki il arasında ticari ilişkilerin geliştirilmesi için çalışacaklarını söyledi.

YTSO'yu ziyaret eden Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi Uzun, oda başkanı Tahsin Becan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Okan Güner, Hakan Gençer ve Galip Atik ile Meclis Başkanı Cemil Demiryürek tarafından karşılandılar. YTSO çalışmaları ve ilin ticari potansiyeli anlamında konuğuna bilgi veren YTSO Başkanı Tahsin Becan, "Sivil toplum örgütleri olarak görevimiz üyelerimizin sorunlarına en doğru biçimde sözcü olmaktır. Bölgesel olarak ticaret ve ekonominin kalkınması için odalar arası ortak çalışmalar yapılması gerekir. Bu anlamda gerçekleştirdiğiniz ziyaret için teşekkür ederim" dedi.

BTSO Başkanı Fevzi Uzun da, her iki il arasında ticari ilişkilerin geliştirilmesini bölgesel gelişime faydası olacağını dile getirdi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title