Haberler

Vize'de Türkü Gecesi

Kırklareli Vize İlçesinde Kültür, Sanat, Bilim ve Spor Festivalinin 3.Gecesi türkülerimizle doluydu.

Kırklareli Vize İlçesinde Kültür, Sanat, Bilim ve Spor Festivalinin 3. Gecesi türkülerimizle doluydu.

Programda Vize Lisesi öğrencilerinin solo ve koro halinde türkülerimizi seslendirirken, Atatürk Ortaokulu öğrencileri ise oratoryo performanslarını sunarak koroya eşlik ettiler.

Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin oratoryo performansı ve kıyafetleri Türkçe öğretmeni Mihriban Bayar ve Sosyal Bilgiler öğretmeni Ali Gümüş tarafından hazırlanırken, Vize Lisesinin türkü performansları ise müzik öğretmeni Ali Samet Güneş, Özgecan İşbilen tarafından hazırlandı.

Program sonunda bir konuşma yapan Vize Kaymakamı Murat Duru, türkülerimizle dolu bir geceyi bizlere sunduğunuz için hepinizi gönülden kutluyorum diyerek şunları söyledi; "Değerli misafirler sizlerinde gördüğü gibi işte sanat, işte kültür, işte performans. Çocuklarımıza güvendiğimiz zaman, çocuklarımıza inandığımız zaman bakın canı gönülden çalışarak neler başarıyorlar. Türkülerimizle dolu gecede bizleri bazen hüzünlendirdiler, bazen de neşelendirdiler. Daha önceki konuşmalarımda da bahsettiğim gibi kültüre, sanata ve spora yönelen çocuklar hayatlarında her zaman başarıyı yakalamışlardır. Bunları öğrencilik yıllarımdaki ve 15 yıllık Kaymakamlık görevimde yaşamış olduğum tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, bu güzel gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, çocuklarımızı her zaman sosyal faaliyetlerin içerisinde görmeyi diliyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samet Güneş Kırklareli Gümüş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title