Haberler

Vali Yerlikaya'dan Yeni Yıl Mesajı

Güncelleme:

Tekirdağ Valisi yeni yıl mesajında 2013 yılının barışın tüm dünyada hakim olduğu bir yıl olmasını diliyorum" dedi.

Tekirdağlılar'ın yeni yılını kutlayan Vali Ali Yerlikaya yeni yıl mesajında 2013 yılının, umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada hakim olduğu, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını diliyorum." dedi.

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya yeni yıl mesajı yayınladı. 2013 yılının ülkeye ve Tekirdağ'a huzur getirmesini dileyen Vali Yerlikaya, "2012 yılını acı ve tatlı anıları ile geride bırakıp, yeni umut ve beklentilerle 2013 yılını beklediğimiz bu günde, tüm Tekirdağlı hemşehrilerimizin, ülkemizin ve tüm insanlığın yeni yılını yürekten kutluyorum. 2013 yılının, umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada hakim olduğu, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını diliyorum. Geride bıraktığımız 2012 yılında olduğu gibi, 2013 yılında da Tekirdağ'ımız için çalışmalarımıza; heyecanımızı taze tutarak, aynı azim ve kararlılıkla ve toplumun tüm kesimleri ile işbirliği ve dayanışma içerisinde bulunarak devam edeceğiz. Çünkü üzerimizdeki sorumluluğun ağırlığını hissederek şehrimize hizmet anlamında, her gün daha iyisini üretmek ve sağlamak gayesi içerisindeyiz." dedi.

2012 yılında başlayan çalışmalarının 2013 yılında da aralıksız devam edeceğini kaydeden Vali Yerlikaya, "2012 yılının 2. yarısından itibaren şehrin valisi olarak görev yaptığım süre içerisinde siz değerli hemşehrilerimin takdirle karşıladığım iyi niyeti ve birlikteliklerinden doğan sinerjiye, şehrimizin sahip olduğu potansiyelden güç ve cesaret alarak biz de mesaimizle katkıda bulunduk. Bu doğrultuda da Tekirdağ ilimizde toplumun tüm kesimlerinin görüşlerinin alındığı ve mutabakatın sağlandığı bir ortamda çalışmalarda bulunduk. Şu an ve ileride devam edecek süreçlerde en büyük amacımız; konumu ve sanayisi ile büyüyen ve gelişen Tekirdağ'ı, hak ettiği noktaya getirmek olacaktır." dedi.

Tekirdağ'ın Büyükşehir olduğunu hatırlatan Yerlikaya, "6 Aralık 2012 tarihinde yasalaşan Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile Tekirdağ'ımız Büyükşehir statüsü kazandı. Bu kanunla Süleymanpaşa merkez ilçemiz ile Kapaklı ve Ergene olmak üzere 3 yeni ilçe merkezimiz daha kuruldu. "Büyükşehir Kanunu"nun ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İlimizin mevcut durumu ve yapılacak yatırımlarla gelecekte uluslararası bir cazibe merkezi olması ve sesini dünyaya daha gür duyurabilmesi için, bu süreçte üzerimize düşen görevleri hep birlikte yerine getirmeli, bunun için de uygulayacağımız (hayata geçireceğimiz) projeler ile; Tekirdağ'ımızı, toplumsal paylaşım vizyonu paralelinde hep beraber, merkez-periferi hiyerarşisi gözetmeksizin destekleyerek, yereli küresel ile buluşturmak suretiyle, ünü sınırları aşan parlayan yıldız konumuna getireceğiz. Yeni yılda, bu hedefler doğrultusunda; başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları, şehrimizin yazılı ve görsel basını ve toplumun diğer kesimleri ile birlikte, el ele vererek daha iyiye ulaşmak için çok çalışmalı ve yeni hedeflerle, önümüzdeki zorlukları aşarak, Tekirdağ'ımızı yakaladığı ivme ile, daha yaşanılır bir yer ve farkındalığı olan marka şehir haline getirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, hizmet etmekten gurur duyduğum siz değerli Tekirdağlı hemşehrilerimin, yeni yıllarını her türlü sıkıntı ve kederden, felaketlerden, üzüntü verici olaylardan uzak geçirmenizi diliyorum." dedi.

31.12.2012 09: 45: 26

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Şimşek, bakanlığın 15 katlı bina kiraladığı iddiasına ilişkin konuştu: Kiralanan bina eskiden

Şimşek, bakanlığın 15 katlı bina kiraladığı iddiasına ilişkin konuştu: Kiralanan bina eskiden

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title