Haberler

Vali Kahraman Küçük Melike'yi Gözlerine Kavuşturdu

Gözlerindeki Keratakonus rahatsızlığı dolayısıyla gözleri kör olma noktasına gelen 11 yaşındaki Melike Yılmaz, ikinci ameliyatını da oldu.

Gözlerindeki Keratakonus rahatsızlığı dolayısıyla gözleri kör olma noktasına gelen 11 yaşındaki Melike Yılmaz, ikinci ameliyatını da oldu. Erzincan Valiliğinin katkıları ile başarılı bir operasyon daha geçiren Melike Yılmaz, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman'ı makamında ziyaret ederek, elini öptü ve teşekkür etti.

Yaklaşık üç ay önce gözündeki Keratakonus rahatsızlığından dolayı Vali Süleyman Kahraman'dan yardım isteyen 11 yaşındaki Melike Yılmaz'ın tedavi süreci başarılı bir şekilde tamamlandı. Bir gözünü kaybeden ve diğer gözünü de kaybetme riski ile karşı karşıya olan 11 yaşındaki Melike Yılmaz'ın tedavisi Vali Süleyman Kahraman'ın talimatları ile başlandı. Erzincan Anadolu İmam Hatip Ortaokulu 6'ıncı sınıf öğrencisi Melike Yılmaz'ın ilk ameliyatı Ekim ayının ilk haftasında başarılı geçti. Erzincan Dünya Göz Hastanesi'nde gözündeki Keratakonus rahatsızlığı dolayısıyla ilk ameliyatını olduktan sonra yeniden hayata merhaba diyen 11 yaşındaki Melike Yılmaz, görmeyen diğer gözü için kornea nakli yapılmak üzere Vali Süleyman Kahraman'ın girişimleri ve Erzincan Valiliğinin katkıları ile İstanbul'a gönderildi. İkinci ameliyatı da başarılı bir şekilde yapılan Melike Yılmaz, tekrar teşekkür için Vali Süleyman Kahraman'ı makamında ziyaret etti. Vali Kahraman'a hediye vererek teşekkürde bulunan Küçük Melike, Yardım elinin uzatılmaması durumunda tamamen görme duyusunu kaybedeceğini ve okuldan da uzak kalacağını hatırlattı. Ancak şimdi iki gözüne de kavuştuğunu söyleyen Melike Yılmaz, Vali Süleyman Kahraman'a bol bol dualar ederek: "Allah sizlere ve devletimize zeval vermesin" dedi.

Vali Kahraman, her zaman devlet olarak vatandaşlarımızın yanında olduğunu hatırlatarak, Melike'nin yüzünün gülmesine çok sevindiğini belirterek, en kısa zamanda okulunda ve arkadaşlarının yanında olması temennisinde bulundu. Küçük Melike'den bol bol dua etmesini isteyen Vali Süleyman Kahraman, "İnşallah Melike Kızımız, okuyacak annesi, babası ve ülkemiz için hayırlı bir birey olacaktır. İnanıyorum ki; sağlığına kavuşan ve en önemli organlardan biri olan gözlerini yeniden kazanan küçük Melike, eğitimini tamamlayıp, güzel bir iş imkanına sahip olduktan sonra, o da insanlar için yardım edecektir." dedi

11 yaşındaki Melike Yılmaz iki ay önce, ilk ameliyatından sonra Babası ile birlikte Vali Kahraman'ı yine ziyaret etmişti. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Kahraman Melike Yılmaz Erzincan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title