Haberler

Vali Ayyıldız ve Milletvekili Candan'dan Alaplı Çıkarması

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, beraberinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan ile birlikte Alaplı ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, beraberinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan ile birlikte Alaplı ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, beraberinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Gülüç Belde Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçeler Belde Belediye Başkanı Bekir Çolak, Alaplı

Emniyet Müdürü İsmail Baş ve Alaplı ilçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran ile birlikte Alaplı İMKB Teknik Endüstri Meslek Lisesi ve Atatürk İlköğretim Okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İlk olarak Alaplı İMKB Teknik Meslek Lisesini ziyaret eden, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, beraberinde AK Parti Zonguldak milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Okul Müdürü Okul Müdürü Eyüp Ertaş'dan okuldaki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Okul tarafından 6. robot yarışmasında 5. liği elde eden robotu inceleyen Vali Ayyıldız ve milletvekili Candan daha sonra Atatürk İlköğretim Okulunu ziyaret ederek Okul Müdürü Nusret Akdeniz'den bilgiler aldı. Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen " Bu Benim Eserim" projesinde "Peygamberdevesi ile El Ele Yaşasın Doğal Mücadele" adlı proje ile Türkiye birincisi olan Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Cem Çınar Er'i de ziyaret eden Vali Ayyıldız ve milletvekili Candan, Cem Çınar'ın başarısından duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisine bundan sonraki yaşamında da başarılar dilediler - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erol Ayyıldız Ercan Candan Zonguldak Alaplı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title