Haberler

Uzunkaya Karlıova'yı Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya ve İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya Bingöl’ün Karlıova ilçesini ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya ve İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti.

İstanbul'da yeni yapılan ve asrın projesi olarak adlandırılan Marmaray'ın güvenlik şirketi olan Karlıovalı Binsat Şirketler gurubu yönetim kurulu Başkanı Arafat Bingöl'ün davetlisi olarak ilçeye gelen AK Parti Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya ve İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya beraberinde AK Parti eski Bingöl Milletvekili Mahfuz Güler ile birlikte ilçe seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. Burada partililere yönelik bir konuşma yapan milletvekili Uzunkaya, yerel seçimlerin Türkiye için büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi. Yerel seçimlerin sadece belediye başkanlığı olarak görülmemesi gerektiğini dile getiren Uzunkaya, 17 Aralık operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Uzunkaya, "Hükümete darbe girişimlerinin tamamen dış güçlerin eliyle gerçekleşti. Amaç Türkiye'nin büyümesini engellemektir. Özellikle Kanal İstanbul'un ve üçüncü havaalanının yapılmasından rahatsız olan bu güçler Türkiye'yi karıştırmak istiyor" dedi.

Uzunkaya, AK Parti'nin yerel seçimlerde güçsüz çıkması durumunda, dış güçlerin hükümeti düşürmek için büyük provokasyon eylemi gerçekleştireceğini savundu. Eski AK Parti Bingöl Milletvekili Mahfuz Güler ise Karlıova Belediye Başkan adayı Veysi Bingöl'e destek olmak için ilçeye geldiklerini ifade ederek, halkın AK Parti belediyeciliği ile hizmeti göreceğini söyledi. Veysi Bingöl'ün kazanacağına kesin gözüyle baktıklarını ifade eden Güler, Karlıova'da belediyeyi kazandıkları takdirde, büyükşehir belediyelerden Karlıova'ya yardım yapılacağını belirtti. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Musa Uzunkaya Veysi Bingöl Ak Parti Karlıova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title