Haberler

Uygur kardeşler Akşehir'de babalarının büstünü görünce duygulu anlar yaşadı

Güncelleme:

Uygur kardeşler Akşehir'de babalarının büstünü görünce duygulu anlar yaşadıKONYA Konya'nın Akşehir ilçesine gelerek "Süt Kardeşler" isimli tiyatro oyununu sergileyen Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, tiyatro sanatçılarının büstlerinin yer aldığı alanda babaları Nejat Uygur'un büstünü görünce...

Uygur kardeşler Akşehir'de babalarının büstünü görünce duygulu anlar yaşadı

KONYA Konya'nın Akşehir ilçesine gelerek "Süt Kardeşler" isimli tiyatro oyununu sergileyen Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, tiyatro sanatçılarının büstlerinin yer aldığı alanda babaları Nejat Uygur'un büstünü görünce duygu dolu anlar yaşadı.

Süheyl ve Behzat Uygur tiyatro ekibi, Akşehir ilçesinde "Süt Kardeşler" isimli tiyatro oyununu sergiledi. Oyunun ardından Uygur kardeşler ve tiyatro ekibi Akşehir ilçesini gezdi. Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ve Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel'inde eşlik ettiği gezi de, tarihi arasta çarşısı, Gülmece Parkı, Nasreddin Hoca Türbesi, Seyyid Mahmud Hayrani Türbesi, tarihi Akşehir Evlerinin bulunduğu sokaklar, tarihi hamam ve kilise, Nasreddin Hoca Evi'ni ziyaret edildi. Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşler; Akşehir Gülmece Parkı'ndaki bizi güldürenler kategorisindeki karikatürist, sinema ve tiyatro sanatçılarının büstlerini de inceledi. Tiyatro sanatçılarının büstlerinin yer aldığı alanda özellikle babaları Nejat Uygur'un büstünün de bulunduğunu görünce duygusal anlar yaşayan Süheyl ve Behzat Uygur, babalarının büstü ile fotoğraf çektirdi.

Türk toplumuna mal olmuş birçok sanatçının büstlerinin böyle güzel bir şekilde yer almasından mutluluk duyduklarını belirten Behzat Uygur, "Babamızın büstünün de böyle yer alması bizleri çok mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Akşehir'deki insanların sıcaklığını tanıma imkanı bulduklarını ve bu büstün böyle güzel bir alanda sergilenmesinden mutluluk duyduğunu belirten Süheyl Uygur'da Akşehir'in gerçekten bir kültür şehri olduğunu ifade etti.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da, Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosunu Akşehir'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını, babaları Nejat Uygur'dan geçen tiyatro ve sanatçılık ruhunu iki kardeşin en iyi şekilde taşıdıklarını belirterek, kendilerine teşekkür etti.

Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatro ekibi, Nasreddin Hoca Türbesi'nde dua ederken, tarihi kilise ziyaretlerinde de kilisenin akustiğine hayran kaldılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Behzat Uygur Akşehir Uygur Yerel Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title