Haberler

Urla'da "Emek Eller" Seramik Sergisi Açıldı

Urla Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri, yeni dönemde de son hızı ile devam ediyor.

Urla Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri, yeni dönemde de son hızı ile devam ediyor. Seramik eğitmeni Gönül Yıldırım 9. kişisel seramik sergisini açtı.

Atatürk Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda gerçekleşen sergide Emek Seramik atölyesinin öğrencilerinin seramik eserleri ilgi gördü. Sergiye Belediye Başkanı Sibel Uyar 'ın yanı sıra 22. Dönem CHP İzmir Milletvekili Türkan Miçooğulları, Urla Belediyesi Meclis Üyeleri, sanatseverler ve vatandaşlar katıldı. Sergide konuşma yapan Belediye Başkanı Sibel Uyar birbirinden değerli eserlerin olduğu sergiye katılmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Belediyenin sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğini aktaran Uyar " Belediyemiz yeni dönemde de sanatın kentte en iyi şekilde yaşatılması için çaba verecektir. Yakın zamanda bu konuda yol haritamızı çizip halkımıza sanat dolu günler yaşatacağız. Bugün gerçekleşen sergi de gayet anlamlı eserler ile dolu olup, sanat severlerin yoğun ilgisi ile karşılandı. Bu nedenle ev sahibi olarak mutluyuz" dedi.

Gönül Yıldırım ve öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı "Emek Eller" seramik sergisi, 11 Mayıs Pazar günü saat 19.00 a kadar açık kalacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gönül Yıldırım Sibel Uyar İzmir Urla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title