Haberler

Turnuva 'Şöhretler Karması' Maçı ile Başladı

Kepez Belediyesi'nin, 12 il derneğinin mücadele edeceği Hemşehri Dernekleri Futbol Turnuvası, Antalyasporlu eski futbolcuların, 'Şöhretler Karması' maçı ile başladı.

Kepez Belediyesi'nin, 12 il derneğinin mücadele edeceği Hemşehri Dernekleri Futbol Turnuvası, Antalyasporlu eski futbolcuların, 'Şöhretler Karması' maçı ile başladı.

Kepez Belediyesi'nin bu yıl ikincisini düzenlediği Hemşehri Dernekleri Futbol Turnuvası, Şöhretler Karması maçı ile başladı. Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı'ndaki açılış töreninde, Antalyaspor'da oynayan ve jübilesini yapan eski futbolcular gösteri maçı yaptı.

Teknik sorumluluğunu Adnan Reşmen'in yaptığı beyaz takım, Ayhan Yakar, Göksel Kırıkoğlu, Rauf Kolancı, Mehmet Çiçek, Mustafa Gürsel, Barış Çakır, Kadir Durum, Orhan Kapucu, Birkan Aslan, Erdoğan Gidici ve Adnan Gülek'ten, teknik sorumlusu Ramazan Feten'in olduğu mavi takım ise Cevdet Bilgin, Abdülkerim Koç, İskender Eroğlu, Hüseyin Baysan, Nuri Kanburoğlu, Muzaffer Yüzbaş, Mehmet Özkul, Ramazan Özen, Sancar Bicikçi, Oral Yenigün, Mustafa Yılmaz ve Mehmet Uğurlu'dan oluştu. Şöhretler karması maçını Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü

başlattı.

Eski hakemlerden Adnan Kolak'ın yönettiği maçın santrasını ise Başkan Tütüncü yaptı. 20 dakikalık iki devre üzerinden oynanan maç, 4-4 berabere bitti.

Başkan Tütüncü, Türkiye'nin değişik illerinden gelenlerin Antalya'da oluşturduğu şehir kültürü hayatına katkı sağlamak ve toplumsal dayanışma bağını güçlendirmek amacıyla turnuvanın ikincisini organize ettiklerini söyledi.Başkan Hakan Tütüncü, "Turnuvanın açılışını, Antalyaspor'un formasını yıllarca gururla ve onurla taşımış olan eski futbolcuların yer aldığı şöhretler karmasının gösteri maçı yaptık. Turnuvanın, birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, dostluğumuza katkı veren bir süreç olmasını temenni ediyorum" dedi.

Maçı Kepez Belediye Meclis Üyesi Rüştü Peker, Dilaver Tanık, Başkan Yardımcı Mesut Kocagöz ile Antalya Çorumlular Derneği ve Antalya Kağızmanlılar Derneği üyeleri de izledi.

DERNEK MAÇLARI 30 NİSAN'DA

Kardeşlik ortamını pekiştirmek amacıyla ikincisi düzenlenen Hemşehri Dernekleri Futbol Turnuvası'nın grup maçları ise 30 Nisan'da Şehit Parkı'ndaki halı saha tesislerinde başlayacak.

Futbol turnuvasında, Ağrı, Burdur, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Kayseri, Konya, Muş, Siirt, Van hemşehri dernekleriyle, Antalya Karadenizliler Derneği ile Vanlılar Vakfı mücadele edecek. Kura çekimi yapılan turnuvanın maçları ise profesyonel hakemler tarafından yönetilecek.

Turnuvanın ilk şampiyonu, Antalya Karadenizliler Derneği olmuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Mehmet Çiçek Antalyaspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı?
title