Haberler

Türkiye Birincisi Olan Öğrenciler Ödüllendirildi

Güncelleme:

Sosyal, Sportif, Kültürel ve Proje yarışmalarında Türkiye Birincisi olan öğrenciler Altınla ödüllendirildi.

Sosyal, Sportif, Kültürel ve Proje yarışmalarında Türkiye Birincisi olan öğrenciler Altınla ödüllendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci'nin yanı sıra Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Demirok, Yenişehir İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Durdu, Yakup Kalfa İlköğretim Okulu Müdürü Galip Koçhan, Şenocak İlköğretim Okulu Müdürü Kasım Sülü, ÇEAŞ Anadolu Lisesi Müdürü Halil Taşçı, Öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

Ödül töreni öncesi bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, "Elde edilen bu önemli başarılı çalışmalar ile bizleri gururlandıran öğrencilerimizi kutluyorum. Öğrencilerimiz önemli bir başarıya imza atmışlardır. İlimizde yükselen eğitim kalitesinin yanı sıra, sportif, kültürel, proje, yarışmalar ile kültürün de sporun da eğitim kurumlarımızda yaygınlaştırılması bakımından önemli bir başarı sağlamışlardır. İnsanın ruhu farklı etkinliklerle beslendiği zaman dinlenir, dinlenen ruh ve beyin kendisine sunulan bilgiyi hemen her açıdan çocuklarımıza sadece bilgi verme yerine onlara sosyal aktivitelerde yer almaları için şans vermeliyiz. Beden de ruh gibi müzik dinlediğimizde spor yaptığımızda veya resim yaptığımızda sağlıklı olur. İşte bugün bu saydığımız alanlarda hazırlıklar yapmış, çalışmış ve başarıya ulaşmış sağlıklı gençlerimizle birlikteyiz. İlimiz adına bu gençlerimizi daha başarılı olmaya teşvik etmek için elimizden gelen gayreti de göstereceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonu Yakup Kalfa İlköğretim Okulu 7. Sınıf öğrencisi Abdurrahman Kara, Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri 46 kg'da Grekoromen ve Serbest

Güreş Türkiye Şampiyonu Hakan Murat Çankaya, 50 kg'da Adem Atış, 54 kg'da İ.Halil Subaşı, 58 kg'da Abdülkadir İşcanlı'ya ayrıca Yenişehir İlköğretim Okulu Öğrencisi Mahmut Servan Yıldıztekin, "Bu Benim Eserim" Proje Yarışmasında Türkiye 2.'si olmasından, Şenocak İlköğretim Okulu 8. Sınıf Öğrencisi Hüseyin Can 800 m, bin 500 m ve 2 bin metre atletizm yarışmalarında Bölge 1.si olmasından dolayı tek tek ödül verdi. Türkiye Petrolleri A.O Adıyaman Bölge Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu resim, şiir, öykü ve fotoğraf yarışmasında şiir dalında birinci olan Hazıman Olgaç'a

da ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci vererek başarıların devamını diledi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Metin İlci Yenişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title