Haberler

Türkçülük Günü Kızılcabölük'te Kutlandı

Güncelleme:

3 Mayıs Türkçülük Günü nedeniyle Denizli'nin Kale Belediyesi, Kızılcabölük Belediyesi ve Denizli Ülkü Ocakları konser düzenlendi.

3 Mayıs Türkçülük Günü nedeniyle Denizli'nin Kale Belediyesi, Kızılcabölük Belediyesi ve Denizli Ülkü Ocakları işbirliği ile konser düzenlendi.

Kızılcabölük Çamlık mesireliğinde yapılan Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, organizasyona MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Çelik, Kumafşarı Belediye Başkanı Ali Rıza Onaç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Nazilli Belediyesi Mehter Takımı'nın gösterileriyle başlanan program Osman Öztunç konseriyle devam etti. Osman Öztunç'un şarkılarına vatandaşlar da hep birlikte eşlik etti. Konserin ardından Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca'nın davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Kosova heyetine hediyeleri verildi. Kale ilçesi ile Kosova'nın İpek ilini kardeş yapmak için büyük çaba sarf eden Dr. Ergin Jable'nin mesajı Başkan İsmail Yarımca tarafından okundu. Türkçülük gününü kutlayan Jable, "Dünyada en çok şehit veren millet Türk milletidir. Atalarımız Çanakkale zaferinde nasıl birleştiyse yine öyle olacağız. Tanrı Türkü Korusun ve Yüceltsin" dedi.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca da birlik ve beraberliğin önemine değinerek, "Türk Milleti olarak her zaman bir olmalıyız. Balkanlarda yaşayan Osmanlı'nın evlatlarını ağırlıyoruz. Evlad-ı Fatihanlar olarak andığımız kardeşlerimiz iki ülke arasında köprü olarak Türk milletinin kavuşmasını sağlayacak" dedi.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca'ya da Kosova Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Nafiye Gas tarafından Kosova tablosu hediye edildi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Yarımca Kızılcabölük Denizli Kosova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title