Haberler

Tümsiad ve Beşir Derneği'nden Huzurevi'ne Ziyaret

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şubesi ve Beşir Derneği, Mevlüt Kandili nedeniyle huzurevini ziyaret etti.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şubesi ve Beşir Derneği, Mevlüt Kandili nedeniyle huzurevini ziyaret etti.

TÜMSİAD Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, yaşlıların ellerinden öperek hayır dualarını beklediklerini belirtti. TÜMSİAD Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, kandil simitlerini huzurevi sakinlerine dağıttı. TÜMSİAD Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Çekici, ziyaretin Allah rızası için yapıldığını kaydederek, "Mevlit kandilimizi, değerli büyüklerimize hatırlatmak, kandillerini kutlamak kendilerine bir kandil simidi ikram etmek vesilesiyle buradayız" dedi.

TÜMSİAD Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyarete katılan Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gaziantep Temsilcisi Mustafa Şen ise "Burada büyüklerimizi kandil münasebetiyle, hem onların gönüllerini almak hem birer küçük 'kandil simidi' hediye etmek istedik" dedi.

TÜMSİAD Gaziantep Şubesi üyeleri ve Beşir Derneği üyeleri yaşlılarla samimi sohbetler ederek hepsinin ellerinden öperek ayrı ayrı mevlit kandillerini tebrik etti. Huzurevi sakinleri ziyaretten dolayı memnun kaldıkları gözlenirken, huzurevi sakinlerinden Erol Demirci, kendisinin kaleme almış olduğu 'Yunus Emre'nin Aşkına' adlı şiirini TÜMSİAD Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Çekici'ye hediye etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kandil Dağı Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title