Haberler

Trafik Işıklarının Düzenlenmesi İstendi

Malatya çevre yolundaki trafik sinyalizasyon ışıklarının yeniden düzenlenmesi istendi.

Malatya çevre yolundaki trafik sinyalizasyon ışıklarının yeniden düzenlenmesi istendi.

Çevre yolundaki trafik sinyalizasyon ışıklarının standartlarda yanmadığını söyleyen Murat Dere, Turgut Temelli Caddesi alt kavşağı çevre yolu göbekteki ışıkların standartlarda çalışmamasından dolayı uzun araç kuyrukları oluştuğunu söyledi.

Turgut Temelli Caddesi'nden çevre yoluna gelen araçlara kırmızı ışık yanınca, Çevre yolu Malatya - Elazığ karayolu istikametinde bekleyen araçlara 15-20 saniye sonra yeşil ışık yandığını söyleyen Murat Dere, böylece çevre yolunda uzun araç kuyrukları oluştuğunu söyleyerek, ayrıca araçların çalışır vaziyette olması nedeniyle milli servete de zarar olduğunu vurguladı.

Özellikle mesai başlangıcı ve bitiminde sözü edilen yerde trafik sorunu yaşandığını, konuyu emniyet trafik, karayolları ve Malatya Belediyesi'ne iletmesine rağmen, kurum ve kuruluşların topu birbirlerine attıklarını söyleyen Murat Dere, "Sorumlu kurum kim ise sorunu gidermelidir" dedi.

Çevre yolundaki trafik sinyalizasyon ışık süre dengesizliğinin Beydağı Devlet Hastanesi kavşağında da olduğu ileri sürüldü.

İlgili ve yetkili kuruluşun konuyla ilgilenmesi ve sorunu çözmesi istendi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Dere Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title