Haberler

Trabzon'da Kitap Okuma Etkinliği

Trabzon'da kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Trabzon'da kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun'un organizesinde kitap okuma alışkanlığına dikkati çekmek isteyen ve aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu gençler, Meydan Parkı'nda bir araya geldi.

Tosun, burada yaptığı açıklamada, etkinliklerine meclis üyesi ve öğrencilerden oluşan yaklaşık 100 kişinin katıldığını belirterek, "Okumak, insan için en kolay ve en etkili öğrenme yoludur. Gelişmiş ülke toplumları, sahip oldukları bilgilerin yüzde 60'nı bu yolu kullanarak edinmişlerdir. Geri kalmış toplumların karşılaştıkları sorunların birçoğunun kaynağında ise eğitimsizlik yer almaktadır" dedi.

Ülkelerin gelişmişlik düzeyinin okuma oranıyla doğru orantılı olduğunu anlatan Tosun, "Düzenlediğimiz etkinlikle kitap okumanın önemini bilen bir gençlik olarak tarih ve kültür kenti Trabzon'da okumanın önemine dikkat çekmek istedik" diye konuştu.

Gençler, parkta bir süre kitap okuyup dağıldı.

Muhabir: Cenk Yavuz Usta

Yayıncı: Tuncay Bekar - TRABZON

Kaynak: AA / Yerel

Muammer Tosun Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title