Haberler

Torbalı CHP Halkla Buluştu

Cumhuriyet Halk Parti’sinde her Perşembe günleri yapılan halk buluşması dün de gerçekleşti.

Cumhuriyet Halk Parti'sinde her Perşembe günleri yapılan halk buluşması dün de gerçekleşti. Her hafta daha fazla katılım ile gerçekleşen buluşmada, yine partiye üye kayıtları gerçekleşti. Torbalılı Bahadır Solak, Ulaş Demir, Neriman Serdar, Yasemin Serdar, Seher Geçici, Hasan Şınığ, Dilek Evran ve Meral Güneş isimli vatandaşlara Belediye Başkanı İsmail Uygur, Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, İlçe Başkanı Faruk Akpınar ve İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Güney tarafından rozet takıldı. Ayrıca her Perşembe günü olduğu gibi dün de pilav ve ayran ikramı yapıldı.

'CHP KİMLİĞİ İLE YAPTIĞIM HİZMETLERİ TERK ETMEK, SAHİP OLDUĞUM İDEOLOJİYE TERS DÜŞMEK DEMEKTİR'

Halk buluşmasında söz alan İl Genel Meclis Üyesi ve eski Belediye Başkan Aday Adayı Hakkı Güney, bir konuşma yaptı. Cumhuriyet Halk Parti'sinin bir neferi olduğunu, aday gösterilmediği için kimseye küskün veya dargın olmadığının altını çizen Güney, "Beş yıldır il genel meclis üyesi olarak, CHP kimliğim ile il encümenliği, komisyon başkanlıkları ve kurullarda çeşitli görevler alarak Torbalı halkına hizmet etme imkanı buldum. Başta köylerimiz olmak üzere tüm Torbalı halkına spor, tarım, eğitim, sağlık ve kültürel alanda, diğer CHP'li iki arkadaşım ile birlikte hizmet ettik. 30 Mart'taki yerel seçimlerde, Temmuz ayında başkan aday adayı olarak çıktığım yolda öncelikle partim, daha sonra şahsımın belediye başkanı aday olması için çalıştım. Zaman zaman yapmış olduğum açıklamalarda, partimizin adayı kim olursa olsun arkadaşında olacağımı, her zaman CHP'li olduğumu ifade ettim. Bugün geldiğimiz noktada, genel merkez tarafından adayımızın Ufuk Yörük olarak belirlenmesinden sonra saygı duydum. CHP kimliği ile yaptığım hizmetleri terk etmek, sahip olduğum ideolojiye ters düşmek demektir" dedi.

DÜN, BUGÜN VE YARIN CHP'LİYİM VE PARTİMİZİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIM'

Belediye meclisinde görev almak istemediğini İlçe Başkanı ile yaptığı görüşmelerde de dile getirdiğini ifade eden Hakkı Güney, "Parti kimliği altında Torbalı halkına hizmet etmek, sadece belediye meclisinde görev almak istemediğimi, İlçe Başkanına ifade ettim. Geldiğimiz bu süreçte, geçmişten ders çıkararak, 'gelecekte daha iyi nasıl hizmet yapılabilir?' hesapları yapılmalıdır. Ben ülkemizin geçmiş olduğu bu süreçte, Torbalı'da partimin bana ihtiyacı olduğunu göz ardı etmeyerek, bundan sonra da bu çatı altında, parti disiplini ve sorumluluğu altında devam edeceğim. Bu anlamda, bu süreç içerisinde bana destek ve gönül veren partili partisiz tüm hemşerilerime, muhtarlara, kitle örgütlerine sonsuz teşekkür ediyorum. Dün, bugün ve yarın CHP'liyim ve partimizin sonuna kadar arkasındayım" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Akpınar Torbalı Uygur Yerel Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden 'Neden' sorusuna 'Sadece Allah rızası için' yanıtı

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden "Neden" sorusuna "Sadece Allah rızası için" yanıtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title