Haberler

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'a Partisinden Destek

Sekiz yıl önce belediyede görevli memur Osman Benzer'i hiçbir hak kaybına uğratmadan görev yerini değiştiren Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'a bu nedenle verilen 1 yıl 15 günlük ceza, ilçede tepkilere neden olmuştu.

Sekiz yıl önce belediyede görevli memur Osman Benzer'i hiçbir hak kaybına uğratmadan görev yerini değiştiren Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'a bu nedenle verilen 1 yıl 15 günlük ceza, ilçede tepkilere neden olmuştu. Bir açıklama yapan CHP Torbalı İlçe Başkanı Faruk Akpınar da bu haksızlığa dikkat çekerek, "Adam olan ayak oyunlarını, entrikaları bir tarafa bırakıp gelsin İsmail Uygur'u sandıkta yensin. Biz Belediye Başkanımıza güveniyoruz. Belediye başkanımız hırsızlık yapmadı, yolsuzluk yapmadı. Kendisine yapılan bu haksızlığa karşı boynumuzu bükmeyeceğiz. Sokak sokak dolaşıp insanlara anlatacağız. İki defa yendik, yine yeneceğiz. Bu kez mezara gömer gibi sandığa gömeceğiz" şeklinde konuştu.

'HIRSIZLIK MI YAPTI? YANDAŞINA BİR YERLERİ PEŞKEŞ Mİ ÇEKTİ?'

CHP olarak bu haksızlığın karşısında dik durmaya devam edeceklerini belirten Akpınar, "Belediye başkanımız hakkında hukuksuz bir şekilde, adaletin ayaklar altına alınarak verilmiş bir hüküm var. Ne yaptı belediye başkanımız? Hırsızlık mı yaptı? Yandaşına bir yerleri peşkeş mi çekti? Torbalı halkına hizmet etmekten başka ne yaptı İsmail Uygur? Sadece bir memurun görev yerini değiştirdi. Tek derdi ilçesine, milletine hizmet etmek olan İsmail Uygur'a yapılan bu haksızlığı kabul edemeyiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bugüne kadar her zaman hukuksuzluğun karşısında olduk, bundan sonra da bu dik duruşumuzu bozmayacağız" dedi.

"SANDIKTA YENEMEDİLER, ENTRİKA İLE YENMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Yapılan bu haksızlığı insanlara anlatacaklarını belirten Akpınar, "Sandıkta yenemeyip de, masa başında entrikalarla yenmeye çalışanlara yazıklar olsun diyorum. Belediye başkanımıza yapılan bu haksızlığa, bu hukuksuzluğa, bu adaletsizliğe göz yummamızı kimse beklemesin. Ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle, çarşı pazar gezip, bu yapılan haksızlığı insanlara anlatacağız. Bu hukuksuzluğu insanlara anlatacağız" dedi.

"ADAMSAN SANDIĞA GEL"

İsim vermeden gönderme yapan CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar, "Adamsan, kendine güveniyorsan, mertsen, delikanlıysan iktidarın gücünü kullanarak masa başında değil, gelir sandıkta İsmail Uygur'u yenersin, o koltuğu alırsın. Ama şunu unutmayın. Biz o sandıkta onları 2 defa yendik. 3. kez de yeneceğiz. Hem de ezici bir farkla, mezara gömer gibi sandığa gömeceğiz" şeklinde konuştu.

"KİMSE DAVUL-ZURNA ÇALIP KINA YAKMASIN"

Haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı tepkili olduklarını belirten başarılı İlçe Başkanı Akpınar, "CHP olarak bu duruma çok tepkiliyiz. Bu haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe, bel altı siyasete tahammül etmek mümkün değil. Şunu herkes bilsin ki, sonuna kadar İsmail Uygur görevinin başında, biz de Cumhuriyet Halk Partisi olarak belediye başkanımızın arkasındayız. Sadece biz değil, halkımız, muhtarlarımız, vatandaşlarımızla beraber belediye başkanımızın arkasındayız. Davul zurna çalıp oynayanlar, kına yakanlar zamanı gelince görecekler" şeklinde sözlerini tamamladı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Faruk Akpınar İsmail Uygur Torbalı Yerel Haberler

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Yarım asırlık süt markasının fabrikası icradan satışa çıktı

Yarım asırlık süt markasının fabrikası icradan satışa çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title