Haberler

Tes-İş'ten Sgk Müdürü Yılmaz'a Ziyaret

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (Tes-İş) Aydın Şube Başkanı Mustafa Aydın ve yönetim kurulu üyeleri SGK Aydın İl Müdürlüğü’ne yeni atanan Zeynep Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (Tes-İş) Aydın Şube Başkanı Mustafa Aydın ve yönetim kurulu üyeleri SGK Aydın İl Müdürlüğü'ne yeni atanan Zeynep Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek 'Hayırlı olsun' dileğinde bulundu. Kurumun yeni binasına taşınması nedeniyle iki ziyareti bir arada gerçekleştiren Tes-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Mustafa Aydın sendika olarak İş-Kur Binası'nın SGK'nın yeni binasına taşınmasına sıcak bakmadıklarını belirterek "İş-Kur Binası'nın SGK'nın yeni binasına değil boşalan eski binasına taşınmasını istiyoruz" dedi.

Sendika olarak binlerce kişiye hizmet verdiklerini belirten Tes-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Mustafa Aydın, kuruma yeni atanan Zeynep Yılmaz'a hayırlı olsun dileklerini sunarak "Aydın emekli şehri olmasının yanında binlerce çalışanı ile SGK'dan hizmet alıyor. İş yoğunluğu arasında çalışanlarımıza gerek emeklilik işlemlerinde gerekse rapor aldıkları durumlarda sunduğunuz hizmetlerden ve karşılaştıkları zorluklarda yardımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz" diyerek içinde bulunduğumuz bilişim çağında bazı işlemlerin daha hızlı yerine getirilebilmesi adına her zaman iş birliğine hazır olduklarını söyledi.

"Aynı Bina'da İki Kurum Olmasın"

Tes-İş Sendikası Aydın Şubesi olarak SGK için yapılan binaya İş-Kur İl Müdürlüğü'nün de taşınacağı yönünde duyumlar aldıklarını belirten Başkan Mustafa Aydın, "Sürekli taşınmalar ve adres değişiklikleri hizmet verenleri sıkıntıya soktuğu gibi hizmeti alanlara da zora düşürüyor. Hem şehrin durumu hem de hizmet kalitesinin artması bakımından İş-Kur Aydın İl Müdürülüğü'nün SGK'nın şu anda hizmet verdiği binaya değil Hükümet Bulvarı'ndaki boşalan SGK binasına taşınmasının daha faydalı olacağı görüşündeyiz. Bu yönde yetkililerin yanında milletvekillerimizden de destek bekliyoruz" diye konuştu.

Tes-İŞ Sendikası Aydın Şube Başkanı Mustafa Aydın ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren SGK Aydın İl Müdürü Zeynep Yılmaz, en iyi hizmeti sunmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Aydın Türkiye Tes İş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title