Haberler

Tepebaşı Belde Evleri'nde El Emeği Sergisi

Güncelleme:

Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri kursiyerleri, el emeği ile ürettikleri ürünleri sergiliyor. Kursiyerlerin ürünleri, kent genelindeki 21 Belde Evi'nde açılacak olan "El Emeği" sergisi ile beğeniye sunulacak.

Tepebaşı bölgesinde yaşayan vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi, talep ve şikayetlerin yerine getirilebilmesi adına belirli noktalarda oluşturulan Belde Evleri'nden genç, yaşlı, kadın, erkek, çocuk binlerce vatandaş; eğitim, hobi, spor ve müzik kurslarından ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Belde Evleri, gerçekleştirilen kursların yanı sıra katılımcıların el emeği ile ürettikleri ürünlerin sergilenmesi için de ev sahipliği yapıyor. Kursiyerlerin katıldıkları birçok branştaki kurslarda öğrendikleri ile ellerinden çıkan ürünler 23 Mayıs 13 Haziran tarihleri arasında Belde Evleri'nde sergilenecek.

El Emeği adlı serginin açılacağı merkezler ise şu şekilde:

"Ömerağa Belde Evi (23-24 Mayıs), Tunalı Belde Evi (23-24 Mayıs), Sıraevler Belde Evi (23-24 Mayıs), Zincirlikuyu Belde Evi(25 Mayıs), Çamlıca Belde Evi(25-26 Mayıs), Tombakzade Belde Evi (25-26 Mayıs), Şarhöyük Belde Evi(26 Mayıs), Sütlüce Belde Evi (27-30 Mayıs), Esentepe Belde Evi(27-30 Mayıs), Muammer Uludemir Deneyimli Kafe(27-30 Mayıs), Şirintepe Belde Evi(30-31 Mayıs), Hasan Ali Yücel Belde Evi(1-2 Haziran), Mustafa Kemal Paşa Belde Evi (1-2-3 Haziran), Aşağı Söğütönü Belde Evi(3 Haziran), Muttalip Belde Evi (6-7 Haziran), Fevzi Çakmak Belde Evi (6-7 Haziran), Gazi Mustafa Kemal Paşa Belde Evi (6-7 Haziran), Fatih Belde Evi(8-9 Haziran), Zişan Kızılcıklı Belde Evi (10-13 Haziran), Hedef Batıkent Belde Evi (10-13 Haziran) ve Çukurhisar Belde Evi (10-13 Haziran)."

Kaynak: ANKA / Yerel

Tepebaşı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title