Haberler

Tekirdağ Valisi Yerlikaya Açıklaması

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Ergene ve Meriç havzalarında bu güne kadar yapılan hataların devam etmemesi için çalışma başlattıklarını bildirdi.

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Ergene ve Meriç havzalarında bu güne kadar yapılan hataların devam etmemesi için çalışma başlattıklarını bildirdi.

Yerlikaya, Trakya Aktif Genç İş adamları Derneği'nin (TAGİD) düzenlediği girişimlik eğitimi sertifika töreninde yaptığı konuşmada, Tekirdağ'ın sanayi, tarım ve hizmet sektörlerinde, Türkiye'nin birçok vilayetinden önde olunduğunu belirtti.

Ergene ve Meriç havzalarında bu güne kadar yapılan hataların önlenebilmesi için bir dizi tedbirler alarak çalışma başlatıldığını anlatan Yerlikaya, çevreye ve çevre sorunlarına daha da fazla özen göstereceklerini kaydetti.

Yerlikaya, Ergene ve Meriç havzalarındaki durumun düzeltilmesi için buna sonraki bütün sanayileşmeyi kabul edilebilir bir biçimde yapacaklarını belirterek, Organize Sanayi Bölgeleri'nin dışında kalan sanayileşmeye izin vermeyeceklerini ifade etti.

Açıklamasında ayrıca Yerlikaya, sel mağduru olan vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Yerlikaya, TAGİD ve KOSGEB tarafından organize edilen girişimcilik eğitiminde başarılı olan 30 kursiyerin sertifikalarını verdi.

Törene, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tolga Çemrek ve öteki davetliler katıldı.

Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul

Yayıncı: Murat Paksoy - TEKİRDAĞ

Kaynak: AA / Yerel

Trakya Bölgesi Tekirdağ Türkiye Meriç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title