Haberler

Tavşanlı'da Protokol, İşadamları ve Stk'lar Toplandı

Tavşanlı'da Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, işadamları ve Genç Girişimciler Kurulu üyelerinin iştirakiyle geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirildi.

Tavşanlı'da Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, işadamları ve Genç Girişimciler Kurulu üyelerinin iştirakiyle geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirildi. Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından organize edilen toplantıda Kaymakam Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Güler ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe yürütülen ve planlanan projeleri anlatarak katılımcıların da sorunlarını dinledi, çözüm üretmeye çalıştı.

Kaymakam Numan Hatipoğlu Balıkesir yolunun ne zaman tamamlanacağı sorusu üzerine, "29 Ekim'e yetiştirilmesi gerekiyordu. Ancak heyelanlar işin uzamasına neden oldu. 2012'i yazı itibariyle bitirilmesini umuyoruz" dedi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ilçede belediye kanalıyla yürütülen ve yapılması planlanan projeler hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Güler, "Tavşanlı'da sadece bugünü yaşama ve yarın içinde elimizde bir şeyler olsun mantığı sergiliyor.1990 ve 2000'li yıllarda çok para kazanılan dönemlerde siz kendinizi geliştirme politikası izlemediğiniz gibi bugün sadece kömüre endeksli bir şikayet ve merdiven altı üretime bağlı bir şikayetle çözüm arıyorsunuz. İlçedeki leblebiciler çözüm yolu bulamazsa ve kanayan parmağı koparıp atmazsa, merdiven altı üretimden de bahsedemez hale gelecekler. Her ortamda aynı şikayetlerde bulunmak yerine sunulan çözüm seçeneklerini uygulamak daha iyi olacaktır. Her konuda iş birliğinin önemli olduğunu söylemek isterim" şeklinde konuştu.

Toplantıda söz alan TTSO Meclis Başkanı Murat Uluçay ise genç girişimcilere tavsiyelerde bulundu. Uluçay girişimcilerin cesur olması gerektiğini söyleyerek, "18 yıldır hem ticaret hem sanayi alanında çalışıyorum. Bu arada büyük bir iflas yaşadım ancak pes etmedim. Değişik alanlarda ticari hayatıma devam ettim. Genç girişimci arkadaşlara başarısız olmaları halinde pes etmemelerini tavsiye ederim" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Numan Hatipoğlu Mustafa Güler Balıkesir Tavşanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title