Haberler

Süphan Gençlik Merkezi'nden Tanıtım Konseri

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Süphan Gençlik Merkezi tarafından Mizancı Murat İmam Hatip Lisesi’ne bağlı kız pansiyonunda tanıtım amaçlı bir konser düzenlendi.

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Süphan Gençlik Merkezi tarafından Mizancı Murat İmam Hatip Lisesi'ne bağlı kız pansiyonunda tanıtım amaçlı bir konser düzenlendi.

Düzenlenen konsere Gençlik Merkezleri Şube Müdürü Metin Yıldız, Mizancı Murat İmam Hatip Lisesi Kız Pansiyonu Müdürü Bülent Çalımlı, Süphan Gençlik Merkezi Müdürü Ömer Faruk Tanrıtanır ve pansiyonda kalan öğrenciler katıldı. Slayt sunumu eşliğinde Süphan Gençlik Merkezi'nin tanıtımının yapılmasının ardından Süphan Gençlik Merkezi Lideri ve aynı zamanda mahalli sanatçı olan Serkan Kaya, 'Berwan Ardıl' sanatçı kimliği ile öğrencilere bir konser verdi. Kürtçe ve Türkçe türküler seslendiren Kaya'ya kız öğrenciler eşlik ederek doyasıya eğlendiler.

Şenlik havasında geçen mini konserin ardından pansiyonda kalan kız öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Konser sonrası bir açıklama yapan Süphan Gençlik Merkezi Müdürü Ömer Faruk Tanrıtanır, sosyal ve kültürel aktivitelerle gençlik merkezini tanıtmak amacıyla böyle bir faaliyet gerçekleştirdiklerini belirtti. Tanrıtanır, "Süphan Gençlik Merkezimiz kurulduğundan bu yana tanıtım amaçlı çevre okullarımızda okuyan öğrencilerimiz için bu tür faaliyetler düzenleyerek ulaşmaya çalışıyoruz. Gençlik merkezi olarak geleceğimizin gençleri olacak arkadaşlarımızın daha iyi bir ortamda eğitim görmeleri için ücretsiz olarak vermiş olduğumuz kurslarımıza katılmaları için bu tür faaliyetler gerçekleştiriyoruz ve gerçekleştirmeye de devam edeceğiz" dedi.

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Şube Müdürü Metin Yıldız ise, yapılan faaliyetin pansiyondaki öğrenciler için büyük önem taşımadığını belirtti. Yıldız, "Ailelerinden ayrı eğitimlerini sürdüren bu gençlerimiz, sosyal aktivitelerden uzak kalmış oluyorlar. Bizde gençlik merkezlerimiz aracılığı ile bu etkinliği düzenledik. Bundan sonraki dönemde de farklı pansiyonlara, tanıtım adına faaliyetler düzenleyip, gençlerimize hem gençlik merkezleri faaliyetleri hakkında bilgilendirip hem de onlara eğlenceli bir gece yaşatacağız" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mizancı Murat Metin Yıldız Serkan Kaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title