Haberler

Su Topu Federasyonu'ndan, Başkan Yeloğlu'na Ziyaret

Türkiye Su Topu Federasyonu Başkanı Vedat Akgün ve Beraberindeki Heyet Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu'nu Ziyaret Etti.

Türkiye Su Topu Federasyonu Başkanı Vedat Akgün ve beraberindeki heyet Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu'nu ziyaret etti.

Antakya Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde Su Topu Federasyon Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Uçar, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Şahin Ciğer, Merkez Hakem Kurulu üyesi Mustafa Tuncer, Su Topu İl Temsilcisi İsmail Hakkı Ağlar ve Yüzme İl Temsilcisi Mehmet Üyüdücü de hazır bulundu.

Su Topu Federasyonu Başkanı Akgün ziyarette yaptığı konuşmada, su topu branşında özellikle son 1,5 yılda Hatay'da bulunan 6 kulüpten 3'ünün kısa sürede büyük aşama kaydederek Hatay'ı 2. Lig'de temsil etmelerini dikkat çekici bulduğunu ve bu durumdan dolayı memnun olduklarını ifade etti. Akgün, Hatay Tedaş, Yüzme İhtisas ve Hatay Reyhanlı Kulüpleri'nin, Hatay'ı 2. Ligde temsil eden takımlar olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu ise, Antakya'nın tesis kapasitesi ve kent insanının misafirperverliğiyle rahatlıkla Türkiye Su Topu şampiyonlarına ev sahipliği yapabilecek konumda olduğunu belirterek, "Bu tür bir organizasyonu ilimizde görmek isteriz" dedi.

(OK-AB-S) 11.03.2008 12:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title