Haberler

Spor Toto 2.lig

Spor Toto 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden Gümüşhanespor, yeni teknik direktörü Murat Gürkan Zora ile ilk antrenmanına çıktı.

Spor Toto 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden Gümüşhane spor, yeni teknik direktörü Murat Gürkan Zora ile ilk antrenmanına çıktı.

Yeni Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen antrenmana sporcuların tamamı katılırken, kulüp yöneticileriyle birlikte antrenmanı takip eden Kulüp Başkanı İdris Çimen, yeni teknik direktör Zora'nın Gümüşhane ve Gümüşhane'nin spor camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

"BU TÜR DEĞİŞİKLİKLER GÜMÜŞHANESPOR'DA HİÇBİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEZ"

Profesyonel bir ligde mücadele ettiklerini ve bu tür değişikliklerin Gümüşhanespor'da hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini kaydeden Çimen, yollarını ayırdıkları teknik direktör Metin İlhan'a da teşekkür etti.

"YENİ HOCAYLA SEZON SONUNA KADAR ANLAŞTIK"

Yeni teknik direktör ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını ve duruma göre sezon sonunda yeniden bir değerlendirme yapacaklarını dile getiren Çimen, takımın ikinci yarıya çok iyi başladığını ve play-off şanslarının çok büyük bir oranda olduğunu söyledi.

"BU YIL Kİ KADROMUZ ÖNCEKİ YILLARA GÖRE DAHA ZENGİN"

Hem mevcut takımdaki futbolcuların hem de yeni aldıkları Cem Atan, Emre ve İskender'in çok kaliteli oyuncular olduğuna vurgu yapan Çimen, bu yıl ki kadrolarının önceki yıllara göre daha zengin olduğunu belirtti.

Cezalı oyuncuların tamamının cezası bittiğini, sakat olan Koray'ın da antrenmanlara çıkmaya başladığını dile getiren Çimen, "Koray, birkaç hafta içinde inşallah oynamaya başlar. Bir iki sakat oyuncu bizim takımımızı engellemez. Bunun örneği de Yeni Malatya maçıdır. Beş eksiğimizle çıktık ama kazandık. Bizim sporcularımızın hepsi birbirinden değerlidir." dedi.

"BİZİMLE BİRLİKTE İKİNCİ LİGE ÇIKAN BAZI TAKIMLAR KÜME DÜŞME POTASINDA"

Ligde şuanki yerlerinin iyi olduğunu, Gümüşhanespor'la birlikte ikinci lige çıkan bazı takımların küme düşme potasında olduğun hatırlatan Çimen, "Biz şampiyonluk potasındayız. Biz inanıyoruz. Çok iyi yerde olduğumuzu da biliyoruz. Bundan sonra çok daha iyi yerlere geleceğimizi de ümit ediyoruz." diye konuştu.

Çimen, yönetim olarak teknik direktör ve futbolcuya bakış açılarında önceliklerinin ahlak olduğuna da vurgu yaptı.

"İYİ YÖNETİM, İYİ TAKIM, İYİ TESİSLER"

Yeni takımıyla ilk antrenmanına çıkan Teknik Direktörü Murat Gürkan Zora ise kendisi için çok keyifli bir ortam olduğunu belirterek, "Böyle iyi bir yönetim, iyi bir takım ve iyi tesisler. Herkesin futbolu sevdiği bir yer. Onun için çok mutluyum ve başarılı olmak için elimden gelen herşeyi yapacağım. Buna herkes emin olsun." dedi.

"BAŞARILI OLMAK İÇİN ELİMDEN GELEN HERŞEYİ YAPACAĞIM"

Takımın kendi beklediğinden daha birbirine bağlı, daha düzenli ve arkadaşlık ilişkilerinin çok iyi olduğunu belirten Zora, çok çalışacaklarını belirterek, "Bizim üstümüze düşen sadece gördüğümüz ufak tefek eksikleri çabuk tarafından halletmek. Uyum sağlamak. Bunları yakalarsak başarılı oluruz. Hedefimiz hep galip gelmek ve yukarıya doğru çıkmak. Onları yaptıktan sonra daha da rahatlarız." ifadelerini kullandı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gümüşhanespor Metin İlhan İdris Çimen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title