Haberler

Son Dakika | Tuşba Belediyesi ekiplerinden hasta kurtarma operasyonu

Güncelleme:

Son dakika yerel haberi... Tuşba Belediyesi ekipleri, olumsuz hava şartları ve tipi nedeniyle evinde mahsur kalan hamile kadını 3 saatlik çalışmayla hastaneye ulaştırdı.

Tuşba Belediyesi ekipleri, olumsuz hava şartları ve tipi nedeniyle evinde mahsur kalan hamile kadını 3 saatlik çalışmayla hastaneye ulaştırdı.

Tuşba ilçe merkezine yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta olan Çomaklı Mahallesi'nde oturan 35 yaşındaki Ayşe Aytin isimli kadın akşam saatlerinde aniden rahatsızlandı. Ailesinin haber vermesi üzerine yola çıkan 112 Sağlık ekipleri, etkili olan tipi ve elverişsiz hava şartları nedeniyle yolu kapalı olan Çomaklı Mahallesi'ne gidemeyince Tuşba Belediyesinden destek istedi. Belediye Başkanı Salih Akman'ın direktifleri ile hemen bölgeye hareket eden belediye ekipleri, 112 Sağlık ekiplerinin hastaya müdahale etmesi için karla kaplı yolu yaklaşık 3 saat süren zorlu bir mücadele sonucu ulaşıma açarak mahalleye ulaştı. Evinde ilk müdahalesi yapılan Aytin, daha sonra yine belediye ekipleri eşliğinde hastaneye getirilerek tedavi altına alındı.

Tuşba Belediyesi ve 112 Sağlık ekiplerine teşekkür eden Aytin'in yakınları, "Tuşba Belediyesi ekiplerinden Allah razı olsun. Haber verdiğimiz sağlık ekipleri, tipi nedeniyle yolumuz kapanınca ambulans yolda kaldı. Tuşba Belediyesi ekipleri, yolumuzu açarak sağlık ekiplerin evimizin önüne kadar gelmesini sağladı. Başkanımız Salih Akman ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Akman Tuşba Yerel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title