Haberler

Devlet hastanesindeki uzun kuyruklar hastaları isyan ettirdi! Protestolara sağlık çalışanları da destek verdi

Güncelleme:

Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde muayene için uzun kuyruklar oluşması ve kimi branşlarda randevu alınamaması nedeniyle hastalar, hastane yönetimini protesto ettiler. Hastane içinde alkışlı protesto düzenleyen hastalar "yönetim istifa" diye bağırırken, bazı sağlık çalışanları da destek verdi.

Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bu sabah saatlerinden itibaren bir kez daha kuyruklar oluştu. Ancak hem sistemin ağır olması hem de kimi branşlarda randevu alınamaması gelen tepkiye yol açtı.

PROTESTOLARA BAZI SAĞLIKÇILAR DA DESTEK VERDİ

Uzayan kuyruklarda bekleyen hastalar bir süre sonra hastane yönetimini protesto etmeye başladı. Hastane içinde alkışlı protesto düzenleyen hastalar "yönetim istifa" diye bağırdı. Bir süre devam eden protesto sırasında bazı sağlık çalışanları da hastalara destek verdi.

TABİP ODASI'NDAN "BU SORUNU ÇÖZÜN" PAYLAŞIMI

Mardin Tabip Odası da, hastaların bu tepkisi ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın etiketlendiği Mardin Tabip Odası paylaşımında, "Çöken sağlık sistemine hastalar da tepki göstermeye başladı. Sağlıkta şiddetin sorumlusu kurduğunuz sistemdir. Bu sorunu çözün!" denildi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mardin Yerel Sağlık Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

Leda Gözübüyükoğlu:

Giderlerse gitsinler dediniz onlar da gittiler şimdi sayenizde hastanelerden randevu bulamıyoruz...

89
39
yanıtYanıtla
BAHAR CANDAN DEĞİL:

sağlık sistemimiz harika ve tüm Dünya bizi kıskanıyor oysa ki. Algı yaratmak isteyen bir grup terörist hasta ve doktorun işi bunlar :))

73
27
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Aktif bir bakan lazım Fahrettin kocayı alın görevden anca eline verilen notları okuyor ağırlığı yok

20
8
yanıtYanıtla
Karadeniz:

doktorlar ve sağlıkçılar üzerinden büyük bir oyun oynandıgını piyon olarak kullanıldıklarını düşünüyorum. böyle de olunca haliyle bu durum biz vatandaşlara da olumsuz yansıyor

13
13
yanıtYanıtla
Şerif Ali:

2022 Uzay çağında Türkiye'nin acı gerçek yüzü.

21
5
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ben 68 yasindayim 6 ay almanyada 6 ayTürkiyede karavanda yasiyorum ve cebim imkan verdigi sürece ülkemin sahil sehirlerini dolasiyorum tabi yas itibari ile saglik sorunlarim var benim gördügüm devlet veya özel fark etmiyor hastahanelerde bir cok bransta doktor yok giderlerse gitsin diyenin muhtemelen özel doktoru vardir ama halkin yok.

13
7
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Çöken sağlık sistemi nedir ? Bir hastanın bir yılda 750 defa doktora gitmesi mi ? Bir insan evine bile o kadar sık gitmiyor tabipler odası da darbeci siyasi parti gibi davranıyor kesinlkikle müdahale etmenin zamanı geldi.

8
7
yanıtYanıtla
HALİS ER:

Hain mardin nankörler

5
9
yanıtYanıtla
Hakan Soyadi:

Birisi doktorlara giderseniz gidin demisti hiç halk aklına gelmiyor tabi halkı kim muayene edecek diye umurunda mı hiç sanmıyorum

10
3
yanıtYanıtla
EVO20 :

Bakanlıktakilerin çoğu hastanede çalışmamış kişilerden oluşuyor! Bakanlıkta çalışacak kişilerin belirli bir sene hastanede çalışmış olması gerekiyor bence çünkü bakanlıktakilerin tek yaptığı işleri daha da zorlaştırmak başka bir işe yaradıkları yok!

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title