Haberler

Soma'nın Beklediği Hizmetler Faaliyete Geçiyor

Manisa’nın Soma ilçesinde çalışmaları devam eden 300 yataklı Devlet Hastanesi ve Soma Çevre yolunun kasım ayı sonunda hizmete açılacağı öğrenildi.

Manisa'nın Soma ilçesinde çalışmaları devam eden 300 yataklı Devlet Hastanesi ve Soma Çevre yolunun kasım ayı sonunda hizmete açılacağı öğrenildi.

Bölgenin en kapsamlı ve donanımlı hastanesi olarak Soma'da hizmete açılacak olan 300 yataklı Soma Devlet Hastanesi için geri sayım başladı. Devir işleminin gerçekleştirildiği Soma Devlet Hastanesinin ve devam eden çevre yolunun kasım ayı sonunda açılacağı kaydedildi.

Ak Parti ilçe Başkanı Şeref Kavruk, ilçe teşkilatı yöneticileriyle birlikte Soma Devlet Hastanesi Başhekimi İlker Çokboz'u makamında ziyaret etti. Hastane yöneticilerinin de katıldığı ziyarette yeni hastanenin son durumu hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Başhekim Çokboz, Soma Devlet Hastanesi'nin tesliminin yönetime şerhli olarak yapıldığını söyledi. Çokboz, "Soma Devlet Hastanesi mevcut hastanemizden çok daha büyük bir alanda hizmet verecek. Bölge hastanesi konumundaki yeni hastanede fiziki ve donanımsal eksiklikler tamamlanmaya çalışılıyor. Geçtiğimiz günlerde hasta yataklarımız gelmeye başladı. En kısa sürede gerekli eksiklikleri tamamlayarak Soma halkının hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Kasım ayında faaliyete geçecek

Ak Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk da yapılan çalışmaların hızla ilerlediğini kaydederek, "Yakında yeni Devlet Hastanemiz Soma halkının hizmetine girecek. Tahmini olarak kasım ayı sonuna doğru hastanedeki eksikliklerin tamamlanarak faaliyete geçmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Çevre yolu devam ediyor

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yol çalışmalarının AK Parti iktidarı döneminde yapıldığını kaydeden Kavruk, Soma Çevre yolu çalışmaların devam ettiğini belirterek şunları söyledi: "Yüklenici firma şu anda sorunlu bölge olarak nitelendirdiğimiz Savaştepe yol çatında kavşak ve köprü çalışmalarını yapıyor. Buradaki çalışmalar tamamlandığında çevre yolumuz konusundaki çalışmalar daha süratli ilerleyecek. Şu an itibari ile yol çalışmalarımızın da kasım ayı sonlarına doğru tamamlanmasını umut ediyoruz." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Soma Devlet Hastanesi AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title