Haberler

Söke Polisi Halka ve Öğrencilere Sıcak Elini Uzattı

Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü dar gelirli öğrencilere, gerçekleştirdiği proje kapsamında sıcak elini uzatıyor.

Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü dar gelirli öğrencilere, gerçekleştirdiği proje kapsamında sıcak elini uzatıyor.

Toplum Destekli Polis çalışmaları kapsamında ilçenin dar gelirli öğrencilerine giysi yardımı yapılıyor. Yardımın yanında halka ve çocuklara Emniyet Teşkilatı'nın sıcak yüzü tanıtılıyor. Proje kapsamında Söke'nin Savuca Mahallesi'nde Savuca Ortaokulu, Fatih İlkokulu ve Fatma Suat Orhon İlk/Orta Okullarında giysiler dağıtıldı. Fatma Suat Orhon İlk/Orta Okulunda yapılan giysi dağıtımına İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer'de katıldı. Törende İlçe Emniyet Müdürü Aydın Düzalan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın'da bulundu.

Kaymakam Mehmet Demirezer proje ilgili yaptığı açıklamada; "Önümüzdeki Nisan ayında Polis haftasını kutlayacağız. Polisimiz 'toplum destekli polis' çalışması çerçevesinde halk iyi iyi diyalog kurmak, halkın polisin çalışmasında destek olmasını sağlamak özellikle de çocuklara polis teşkilatını sevdirmek ve tanıtmak, çocuklarda polis teşkilatı ile ilgili olumlu düşünceler yaratmak için böyle bir proje hazırladılar. Bu projede özellikle ekonomik durumu düşük olan bölgelerde eğitim gören, okul yönetimlerince belirlenen çocuklara giysi yardımı yapılıyor. Giysi yardımının yanında polis teşkilatı da tanıtılıyor. Polis'ten çekinmemek gerektiği, polisin onların huzur ve güveni için çalıştığı anlatılıyor. Bu proje, hayata geçirilecek projelerden sadece bir tanesidir. Bu projenin hazırlanmasında ve uygulanmasında emeği geçen Emniyet Teşkilatımıza başta müdürleri olmak üzere teşekkür ediyorum. Projeye destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, okul yönetimlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Demirezer Savuca Aydın Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title