Haberler

Söke'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 9 Yaralı

Aydın'ın Söke ilçesinde meydana gelen trafik kazasında önüne çıkan kamyondan kaçan bayan sürücü karşı şeride geçip, minibüsle çarpıştı.

Aydın'ın Söke ilçesinde meydana gelen trafik kazasında önüne çıkan kamyondan kaçan bayan sürücü karşı şeride geçip, minibüsle çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 9 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Söke'den Aydın istikametine gitmekte olan Aysel Okumuş yönetimindeki 09 SP 462 plakalı araç, çimento fabrikasından çıktığı ve daha sonra kayıplara karıştığı iddia edilen 11 DC 433 plakalı kamyona çarpmamak için direksiyon kırdı. Kontrolden çıktıktan sonra orta refüje çarparak yolun diğer şeridine geçen araç, karşı yönden gelen Önder Bulut yönetimindeki 09 UN 747 plakalı minibüse çarptı.

Kazada minibüste bulunan Cahan Dirik (68) olay yerinde hayatını kaybetti. Minibüste bulunan şoför Önder Bulut, Naime Turgut, Şükran Yazıcıoğlu, Halime Ocak ve Ertuğ isimli bir bir çocuk ile diğer araçta bulunan sürücü Aysel Okumuş, Nusret Kıymaz, Derya Kıymaz ve Egemen Aslan isimli çocuk ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Durumu ağır olan Egemen Aslan, Söke Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından Aydın'a sevk edildi.

Hurdaya dönen araçlar nedeniyle karayolu uzun süre trafiğe kapandı. Polis kayıplara karıştığı iddia edilen 11 DC 433 plakalı kamyonu aramaya başladı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Egemen Aslan Aydın Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title