Haberler

Söke'de Kadına Yönelik Şiddete Karşı Farkındalık Yürüyüşü

Güncelleme:

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında Söke'de farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında Söke'de farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi. Söke Kaymakamlığı himayesinde Söke İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı'ndan başladı.

Yürüyüşe Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Söke İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Necmiye Erten başta olmak üzere lise öğrencileri katıldı. Yürüyüşe AK Parti İlçe Başkanı Sibel Menderes, MHP Kadın Kolları Başkanı Hilal Ayyıldız Ateş, çeşitli sivil toplum örgütü temsilcileri de destek verdi.

Öğrenciler ellerinde hazırlanan döviz ve balonlar taşırken, yürüyüşe katılan kadınlar ve yürüyüş güzergahındaki kadınlara karanfil dağıtıldı.

Kadına Yönelik Şiddete Karşı farkındalık oluşturmak için gerçekleştirilen yürüyüş İstasyon Caddesi, Kubilay ve Aydın Caddeleri güzergahından yine başlangıç noktası olan Cumhuriyet Meydanı'nda son buldu.

Kaymakam Ümit Hüseyin Güney yaptığı açıklamasında; "Kadına yönelik şiddete sıfır tolerans ilkesi çerçevesinde ülkemiz genelinde eş zamanlı bir toplantı gerçekleştirildi. Bizler aldığımız tedbirler, oluşturduğumuz bilinç, farkındalıkla Söke ilçemizde kadına yönelik şiddetin oldukça düşük seviyelerde olduğunu memnuniyetle müşaade ediyoruz. Ancak biz düşük olmasına bakmadan kadına yönelik şiddete sıfır tolerans ilkesiyle hem kamu kurum ve kuruluşlarımızın, sivil toplum örgütlerimizle bir farkındalık oluşturmak için faaliyetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz. Bu konuda üzerimize ne düşüyorsa gerekirse hane ziyaretleri, gerekirse teke tek görüşme, her türlü tedbirimizi alarak bu faaliyetleri sürdüreceğiz. Kadına yönelik şiddette tüm önlemleri ve tedbirleri alacağımızı buradan kamuoyumuza duyuruyoruz. Bütün kadınlarımızın sevgiyle, mutlu bir şekilde yaşadığı bir dünya temenni ediyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Meydanı Hüseyin Güney Hisarcık Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title