Haberler

Senin Hikâyen Kaleminin Ucunda Resim Sergisi Açıldı

Sosyal Destek Projeleri kapsamında Erzincan Belediyesi tarafından yürütülen Geleceğiniz Parmaklarınızın Ucunda 3 Projesinin 9 alt başlığından biri olan “Senin Hikâyen Kaleminin Ucunda” projesi kapsamında resim eğitimi alan 10 yetişkinin çizmiş oldukları resimlerin sergilendiği “Senin Hikâyen Kaleminin Ucunda” sergisiyle sona erdi.

Sosyal Destek Projeleri kapsamında Erzincan Belediyesi tarafından yürütülen Geleceğiniz Parmaklarınızın Ucunda 3 Projesinin 9 alt başlığından biri olan "Senin Hikayen Kaleminin Ucunda" projesi kapsamında resim eğitimi alan 10 yetişkinin çizmiş oldukları resimlerin sergilendiği "Senin Hikayen Kaleminin Ucunda" sergisiyle sona erdi. Erzincan Üniversitesi Kültür Sanat Galerisinde gerçekleştirilen resim sergisine Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Üniversitesi Rektörü İlyas Çapoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammer Doğan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada bir açıklama yapan kurs eğitmenlerinden Cem Bahadır Çevik " Yürüttüğümüz atölye çalışmalarımızın, emeğimizin sergilendiği alandayız. Bu salonda yaklaşık 60 eser var ve bu eserler yaklaşık 3 ay gibi bir zaman diliminde oluşturuldu. Daha önce eline fırça almamış en küçüğü 61 en büyüğü 70 yaşında olan büyüklerimiz tarafından yapıldı. Çok keyifli bir atole ortamında üretildi " dedi. Kasım ayında tasarım projesi alanında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından "Yaşlı Dostu Kent Ödülüne" layık görülen proje hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, projenin amacının hayat tecrübesi yüksek kent insanının sosyal bir etkinlik içerisinde hayatı paylaşmalarına katkı sağlamak olduğunu belirtti. Başkan Başsoy sözlerini şöyle sürdürdü: "Başarı da başarısızlık da insanlara parmakları kadar yakın. Projemiz, SODES Projeleri kapsamında Erzincan Valiliği ile beraber hazırlanıp yürütülen bir Sosyal Destek Projesidir. Çeşitli spor ve sanat dallarında dezavantajlı ailelerle ve kişilerle çalışan "Geleceğiniz Parmaklarınızın Ucunda" projesi, bu çalışmayla farklı bir grupla çalışmanın deneyimini ve disiplinini yaşadı." Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzincan Üniversitesi Erzincan Belediyesi Cemalettin Başsoy İlyas Çapoğlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title