Haberler

Selçuklu Belediyespor'da Genel Kurul

Selçuklu Belediyespor Kulübü’nde Olağanüstü Genel Kurul yapılarak mavi beyazlı kulübün başkanlığına Ali Ziya Yalçınkaya getirildi.

Selçuklu Belediyespor Kulübü'nde Olağanüstü Genel Kurul yapılarak mavi beyazlı kulübün başkanlığına Ali Ziya Yalçınkaya getirildi.

Selçuklu Belediyespor Kulübünde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısı sonrasında yönetim kurulu üyeleri değiştirildi. Selçuklu Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısında delegelerin büyük bir çoğunluğu hazır bulundu. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın da katıldığı toplantıda divan kurulunun teşekkülünün ardından tek liste ile gidilen seçimde Başkanlığa Ali Ziya Yalçınkaya getirildi. Ali Ziya Yalçınkaya'nın başkanlığında göreve gelen yeni yönetim kurulu listesinde Mehmet Gümrah, Ali Kül, Sabri Çelik, Taner Çolak, Mehmet Ali Kolay ve Ahmet Bilgiç görev aldı.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, genel kurulda söz alarak görevi sona eren yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Selçuklu Belediyespor Kulübü'nü kurumsal bir yapıya kavuşturmak ve sporcusu sayısını artırmak için 5 yıl önce yola çıktıklarını belirten Başkan Altay, "Geldiğimiz noktada kulübümüz birçok konuda büyük gelişme sağladı. Tesisleri, sporcu sayısı, alınan başarılar ve kulübün kurumsal bir yapıya kavuşması kulübümüzü ülkemizin sayılı kulüpleri arasına taşımıştır. İşte tüm bu çalışmalar mevcut yönetim kurulu üyelerimiz ile meclis üyelerimizin katkıları sonucu olmuştur. Bu zamana kadar mesailerini ayırarak değerli katkılar sağlayan yönetim kurulu üyelerimize başta Selçuklu halkı adına teşekkür ediyorum. İnşallah göreve gelen yeni yönetim kurulu üyelerimizin gayretleri ve özverili çalışmaları ile bu çıtayı daha da yükseğe taşıyacağına inanıyor ve kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Genel kurul toplantısının ardından söz alarak konuşma yapan eski Başkan Selçuk Aksoy, yönetim olarak görev aldıkları süre içinde birçok başarıya imza attıklarını ve kulübü en iyi şekilde yönetmeye çalıştıklarını belirterek, "Görev süremiz içinde kulübün büyümesinde ve ülkemizin sayılı kulüpleri arasında yer alması konusunda bize en büyük desteği veren Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ediyor ve yeni yönetime görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, genel kurul toplantısı sonunda eski yöneticilere teşekkür plaketi takdim etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur İbrahim Altay Selçuklu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title