Haberler

Şehitkamil Engelli Vatandaşlara Umut Olmaya Devam Ediyor

Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası ekipleri, diyabet hastalığı nedeniyle sol bacağının diz kapağının üzerinden kesilmesi sonucu bedensel engelli olan Mehmet Naci Başkak’ı evinde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası ekipleri, diyabet hastalığı nedeniyle sol bacağının diz kapağının üzerinden kesilmesi sonucu bedensel engelli olan Mehmet Naci Başkak'ı evinde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Mutluluğunu eşiyle paylaşan Başkak, kendisine bu mutluluğu yaşatan Başkan Fadıloğlu'na teşekkür etti.

"ALLAH BAŞKANIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN"

İncilipınar Mahallesinde ikamet eden ve diyabet hastalığı nedeniyle sol bacağının diz kapağının üzerinden kesilmesi sonucu bedensel engelli olan 64 yaşındaki Mehmet Naci Başkak'ı ziyaret eden Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası ekipleri, Başkak ile yakından ilgilendi. Bir süre Başkak ile sohbet eden ekipler, getirdiği akülü tekerlekli sandalyeyi Başkak'a takdim etti. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Başkak, ilk turunu evinin önünde attı. Mutluluğu gözlerine yansıyan Başkak, sevincini eşiyle paylaştı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürlerini ileten engelli Mehmet Naci Başkak, "Diyabet hastalığından dolayı sol ayağım kesildi, diğer ayağım ise kılcal damarlarda sorun olduğundan dolayı yürüyemiyorum. Engelli olduğum için akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacım vardı. Daha önce normal manuel tekerlekli sandalye kullanıyordum. Bu hem benim için hem de bana yardımcı olmaya çalışanlar için büyük zorluklar oluşturuyordu. Her gün mutlaka iki kişinin bana yardım etmesi gerekiyordu. Akülü tekerlekli sandalye için Şehitkamil Belediyemize müracaat ettik. Sağ olsunlar Belediyemizden ekipler gelip incelemelerini yaptıktan sonra bugün tekerlekli sandalyemi getirdiler. Bundan dolayı çok mutluyum, çok sevinçliyim. Belediye Başkanımıza bana bu tekerlekli sandalyeyi gönderdiği için çok teşekkür ediyorum. Allah başkanımızı başımızdan eksik etmesin" dedi.

EŞİM BUNDAN SONRA KENDİ BAŞINA İSTEDİĞİ YERE RAHATLIKLA GİDEBİLECEK

Engelli Mehmet Naci Başkak'ın eşi ise, "Daha önce çok zorluklar yaşıyordum. Eşime önce koltuk değnekleri aldık onunla yapamadı. Üçgen sehpa getirdik onunla da yürüyemedi. Daha sonra emeklemeye başladı fakat bu seferde dizlerinde ağrı oldu. Normal tekerlekli sandalye getirdik. Onda ise her zaman iki kişinin yardım etmesi gerekiyordu. Benim dizimde platinli olduğu için bende fazla yardım edemiyorum. Şehitkamil Belediyemizin engelli vatandaşlar için akülü tekerlekli sandalye dağıttığını duyduk. Bizde Belediyemize müracaat ettik. Çok şükür Belediyemizden arkadaşlar eşimin akülü tekerlekli sandalyesini getirdiler. Eşim bundan sonra kendi başına kimsenin yardımı olmadan istediği yere rahatlıkla gidebilecek. Belediyemize engelli vatandaşlar için yapmış olduğu bu hizmetlerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Yerel Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu: 'İlla Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaptı

Kemal Kılıçdaroğlu: 'İlla Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaptı

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Bakmadan Geçme

Galatasaray Süper Kupa'yı kaldırdı mı? GS Süper Kupa'yı aldı mı, ne zaman kaldırdı? Benzema Fenerbahçe'ye mi geliyor? Ali Koç'tan sürpriz transfer hamlesi Sinan Oğan 2028'de aday mı? Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sinan Oğan tekrar aday olacak mı? Galatasaray neden 2 kupa aldı, neden çift kupa verildi? #127942 #127942 Kılıçdaroğlu nerede konuşuyor? Kemal Kılıçdaroğlu nerede canlı yayında, ne söyledi? İsrail Mısır savaş mı çıktı? İsrail Mısır son durum ne? Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off muhtemel rakipleri! Galatasaray play-off'ta seri başı mı? Kerem Demirbay şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Kerem Demirbay podyum müziği ne? #127942 #127926 Nelsson şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Nelsson podyum müziği ne? #127942 #127926 Tete şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Tete podyum müziği ne? #127926 #127942 Ndombele şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Ndombele podyum müziği ne? #127942 #127926 Davinson Sanchez şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Davinson Sanchez podyum müziği ne? #127942 #127926 Abdülkerim Bardakcı şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Abdülkerim Bardakcı podyum müziği ne? #127942 #127926 Köhn şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Köhn podyum müziği ne? #127942 #127926 Muslera şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Muslera podyum müziği ne? #127942 #127926
Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

title