Haberler

Sbs'de Dereceye Giren Öğrencilerden Ziyaret

SBS'de dereceye giren öğrenciler Safranbolu Kaymakamı Azcan'ı ziyaret etti

Seviye Belirleme Sınavı'nda ( Sbs ) dereceye giren öğrenciler, Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan'ı ziyaret etti.

Azcan, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçesinin eğitimde çok başarılı olduğunu ve bununla gurur duyduklarını söyledi.

Amaçlarının başarılı ama kaliteli, erdemli insan yetiştirmek olduğunu vurgulayan Azcan, "Bu eğitim sisteminde bunu sunmak için annenin de ailenin de bu sistemde rol oynaması lazım. Her türlü eğitim sürecinin her aşamasında mutlaka anneler var. Annelerinde aktif olduğu o sistemde o çocuklar çok daha başarılı oluyorlar. Her şeyin birincisi atom bombasını bulacak ama çatışma yaşayan, kişilik bunalımı yaşayan, sürekli negatif enerji yayan insanlar yetiştirmek değil, amacımız mutlu insanlar yetiştirmek. Safranbolu'da bu konuda güzel bir duyarlılık var" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Derin'de Safranbolu'da 674 öğrencinin SBS'ye girdiğini belirterek, "Bir milyon 95 bin 539 öğrenci Türkiye genelinde sınava girdi. Bu öğrencilerimiz bu kadar çok öğrenci arasında hem ilimizin yüzünü güldürdüler hem de ilçemizin yüzünü güldürdüler. Ben başta çocuklarımıza, öğretmenlerine, anne ve babalarına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki eğitim yaşantılarında başarılar diliyorum. Bu süreç bu şekilde devam etmeli" şeklinde konuştu.

Kaymakam Azcan, öğrencilere teşekkür belgesi ve altın hediye etti. - Karabük

Kaynak: AA / Yerel

Gökhan Azcan Safranbolu SBS Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title