Haberler

Salihli Belediye Başkanı Okay, Mutlu

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, "Salihli'de yaşanan değişim ve gelişimin devam etmesi için bir kez daha bu göreve talibim. Sizlerden CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel ve Salihli'de kendim için destek istiyorum" dedi.

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, "Salihli'de yaşanan değişim ve gelişimin devam etmesi için bir kez daha bu göreve talibim. Sizlerden CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel ve Salihli'de kendim için destek istiyorum" dedi.

Okay, ilçeye bağlı Eldelek ve Çavlu köylerine yaptığı ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, Salihli'de 10 yılda sosyal belediyecilik anlamında önemli projelere imza attıklarını söyledi.10 yılda Salihli'de yaşanan değişim ve gelişimin devam etmesi için bir kez daha halkın karşısına çıktığını belirten Okay, "Artık sizlerde 30 Mart 2014'den sonra Salihli'nin bir mahallesi olacaksınız. Salihli'de 10 yıldır yaptığımız hizmetler ortadadır. Salihli Belediyesi olarak şehrin iki ayrı tarafına çamaşır evi yaptık. Yaşlılarımızın, hastalarımızın ve engelli vatandaşlarımızın yaklaşık 275 ailenin her hafta düzenli olarak çamaşırları alınıyor, yıkanıyor ve temiz bir şekilde kendilerine teslim ediliyor. Sosyal Market Evimizde 'Sizin için fazla olan başkası için ihtiyaçtır' sloganıyla hareket ederek evlerimizde kullanmadığımız ama kullanılabilecek nitelikte olan her türlü ev eşyasını topladık ve ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz. Şu ana kadar 3 bin 500 aileye ulaştık. Yaşlı, hasta ve engelli vatandaşların ayda bir kez evlerini temizliyoruz. Bu kapsamda 48 aileye hizmet veriyoruz. Bugüne kadar bize inanan ve güvenen hiç bir insanımızın yüzünü yere baktırmadık. Alnımızın akıyla yeniden yola çıktık çünkü biz bu kenti ve bu kentin güzel insanlarını seviyoruz. Halka hizmet etmenin Hakk'a hizmet etmek olduğunu bilen bir anlayışla insanlarımıza en güzel hizmetleri sunuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Salihli'de, halkın iyiliği, esenliği, mutluluğu ve refahı için çağdaş, katılımcı, saydam, dürüst, eşitlikçi, yansız, etkin ve verimli, çevreye duyarlılığı egemen kılmaya devam edeceğiz" dedi.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra yeni yasa ile birlikte Salihli'nin mahalle sayısının 103'e çıkacağını belirten Okay, "Bundan sonra sizin hayatınızda Salihli Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi olacaktır. Sizleri kısacası merkezdeki mahalleler gibi bizler hizmet edeceğiz. Bizler genişleyen bu coğrafyada sizlere daha iyi hizmet edebilecek tecrübeye sahibiz" dedi.

Okay'a köy ziyaretinde CHP İlçe Başkanı Avukat Mazlum Nurlu, belediye meclis üyesi adayları ile partililer eşlik etti. Nurlu, köy muhtarlarına Türk Bayrağı hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Belediyesi Mustafa Uğur Okay Özgür Özel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title