Haberler

Risk Altındaki Çocuklar İçin Beledeyi-Emniyet İş Birliği

Bursa Emniyet Müdürlüğü, risk altındaki çocukları spora yöneltmek için Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği yapacak.

Bursa Emniyet Müdürlüğü, risk altındaki çocukları spora yöneltmek için Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği yapacak.

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Büyükşehir Belediye spor Kulübü'nü ziyaret etti. Büyükşehir Belediye spor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık tarafından karşılanan, Kahya Emniyet Müdürlüğü tarafından hayata geçirdikleri, risk altındaki çocukların topluma kazandırılmasına yönelik spor projesi hakkında bilgiler verdi. Büyükşehir Belediye Spor Kulüp Müdürü Taha Başparmak'ın da katıldığı ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Kahya, yaklaşık 600 çocuğu kapsayan 'Geleceğine Sporla Hayat Ver' projesinin valiliğin koordinasyonunda yürütüldüğünü belirterek, bu konuda Büyükşehir Belediyesi'nden destek istediklerini belirtti. Projenin sadece spor değil, sinema, tiyatro, şehir içi ve şehir dışı gezi gibi farklı kültürel organizasyonları da bünyesinde bulundurduğunu kaydeden Kahya, 600'ü aşkın çocuğun belirli bölgelere taşınmasının bile sadece emniyet imkanları ile sağlanamayacağını hatırlattı.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık ise, futbol dışındaki tüm spor branşlarının gelişmesine yönelik önemli yatırımlar yaptıklarını hatırlatarak, bu konuda sadece Emniyet Müdürlüğü değil, tüm kurumlarla her zaman iş birliğine hazır olduklarını kaydetti. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de Yiğitali Köyü sınırları içinde izcilik kampı organize edeceklerini ve 2000'e yakın izcinin birer haftalık periyotlarla kampa alınacağını hatırlatan Satık, Emniyet Müdürlüğü tarafından uygulanan proje kapsamındaki çocukları da izcilik kampında ağırlayabileceklerini kaydetti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bursa Emniyet Müdürlüğü Büyükşehir Belediyespor Osman Kahya İlhan Satık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title