Haberler

Rektör Sözbir Kuzey Makedonya'daki KÜNİB fuarına katıldı

Güncelleme:

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB) tarafından Üsküp'te düzenlenen eğitim fuarına katıldı.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB) tarafından Üsküp'te düzenlenen eğitim fuarına katıldı.

14 ülkeden 176 üniversitenin üye olarak yer aldığı KÜNİB; Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) "Yükseköğretimde Uluslararasılaşma Vizyonu" çerçevesinde ve Ticaret Bakanlığı'nın "Yurtdışındaki Fuarlara Katılım Desteği" dahilinde, Study in Türkiye logosu altında çok sayıda eğitim fuarını hayata geçirdi.

Kuzey Makedonya'da düzenlenen fuarda Düzce Üniversitesi'nin de tanıtımı gerçekleştirildi. Düzce Üniversitesi'nin; nitelikli eğitim-öğretim faaliyetleri, kampüs imkanları, bilimsel araştırmaları, ulusal ve uluslararası başarıları paylaşılarak yükseköğretimde bir dünya üniversitesi olduğu vurgulandı. Düzce Üniversitesi'nin katma değerli bölgesel kalkınma çalışmalarının da sergilendiği fuarda, tescilli markaların ürünleri ile Arıcılık Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezi'nin geliştirdiği arı ürünleri tanıtılarak ziyaretçiler tarafından oldukça ilgi gördü.

Düzce Üniversitesi'nin standı ile diğer ülkelerin yükseköğretim kurumları stantlarını ziyaret eden Rektör Nedim Sözbir, farklı ülkelerden temsilciler ile bilimsel projeler, öğrenci-öğretim üyesi değişimi ve iş birliği imkanları başta olmak üzere çeşitli konularda istişarelerde bulundu. KÜNİB Fuarının, ülkemizde eğitim gören yabancı uyruklu öğrenci sayısının artırılmasına ve uluslararasılaşma vizyonuna önemli katkılar sağlayacağını ifade eden Sözbir, fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti programında Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem'i de ziyaret eden Nedim Sözbir, akademik çalışmalar, ortak projeler, değişim programları ve iş birliği olanakları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca Sözbir; Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve Ardahan Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz ile birlikte Kuzey Makedonya Cumhuriyeti eski Anayasa Başkanı Salih Murat'ı da ziyaret etti. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Üniversitesi Makedonya Kafkasya Rektör Üsküp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title