Haberler

Öztürk'ten Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Mesajında, toplumun haber alma ihtiyacını karşılamak için çalışan gazetecilerin kutsal bir görevi olduğuna değinen Başkan Öztürk, "Basın ahlak ve etik kurallarına uygun şekilde çalışan gazetecilerin, kamu kurumu çalışanlarından hiçbir farkı yoktur. Türkiye Cumhuriyeti'nin menfaati uğruna yayın yapan tüm basın mensubu arkadaşların polisimizden, askerimizden farkı yoktur. Büyük dünya savaşlarının medya üzerinden yapıldığı bugünlerde vatansever gazeteci arkadaşlara daha fazla ihtiyacımız var. Bu vesileler ile tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım." şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya'yı da unutmayan Öztürk, "Cumhurbaşkanımız ile yaptığı umre yolculuğu sırasında kalp krizi geçirerek sonsuzluğun sahibine yürüyen vatansever, milli ve dert sahibi gazeteci yazar Hasan Karakaya'yı da bu önemli günde anmak istiyorum. Kendisi yıllarca gerek köşesinden gerek de halkın arasından Hakk'ı haykırmıştır. Başta Akit Gazetesi olmak üzere tüm gazete ve gazetecilere, Hasan Beyin ailesine ve sevenlerine bir kez daha başsağlığı diliyorum." dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Cumhuriyeti Gazeteciler Günü Cavit Öztürk Erenler Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title