Haberler

Osmaneli Sürekli Eğitim Merkezi 500 Kursiyere Ulaştı

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde (OBSEM)’de gerçekleştirilen KOSGEB girişimcilik kurslarında bu yıl 500 kursiyer eğitim gördü.

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde (OBSEM)'de gerçekleştirilen KOSGEB girişimcilik kurslarında bu yıl 500 kursiyer eğitim gördü.

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi kurulduğu günden bu yana 5000 kişiye sosyal, kültürel, mesleki ve sportif alanlarda eğitim verildi.

Bölgede bir ilk olan Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından akredite edilmekte. KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ile birlikte Osmaneli'ne, ülke genelinde farklı illerden gelen katılımcılar; ilçeyi gezme fırsatı da bulup ilçe hakkındaki memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Katılımcılardan bir kısmı ise eğitimini tamamlayıp ilçede iş yeri açarak ticari faaliyete başlıyor. Katılımcılar hem eğitim alıyor, hem de belediyenin rehberleri eşliğinde ilçenin tarihi, kültürel ve sosyal mekanlarını geziyor.

Kursta girişimcilerin iş yerini açtıklarında ne yapması gerektiğini ve KOSGEB'in küçük ve orta ölçekli işletmelere verilen destekler Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Atıl Taşer tarafından anlatılıyor.

Son olarak verilen kurs bitiminde kursiyeleri ziyaret eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, kursiyerlere başarılar dileyerek,Osmaneli'ne yapılan yatırımları anlattı.

Öte yandan eğitimlere katılmak isteyen kursiyerlerin, yeni açılacak olan çeşitli kurslar hakkında Osmaneli Belediyesinden veya www.obsem.net web sitesi üzerinden başvuru yapabileceği öğrenildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Akreditasyon Kurumu Osmaneli Bilecik Ekonomi Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title