Haberler

Ordu, "Bu İşin Sonuna Kadar Takipçisi Olacağız"

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy eski İlçe Başkanı Mustafa Ordu düzenlediği basın açıklamasında Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde mahkemeye konu olan adalarla alakalı aldığı tadilat kararı hakkında Tekirdağ Bölge İdare Mahkemesi’ne itirazda bulunduklarını söyledi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy eski İlçe Başkanı Mustafa Ordu düzenlediği basın açıklamasında Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde mahkemeye konu olan adalarla alakalı aldığı tadilat kararı hakkında Tekirdağ Bölge İdare Mahkemesi'ne itirazda bulunduklarını söyledi.

İtirazlarını uygun görüldüğünü dile getiren Mustafa Ordu, "İtirazımız uygun görüldü. 6 Aralık Cuma günü saat 16.00'da gelen heyet yerinde tespit yaptı. Alınan kararın hangi konuda kamuoyunu rahatsız ettiğini, tüyü bitmemiş yetimin hakkının nasıl gasp edildiğini yetkililere anlattık. Konuyla ilgili iki şehir planlayıcı ve harita mühendisinin verecekleri rapor doğrultusunda mahkeme devam edecek. Verilecek ara karara göre itirazımızı yapacağız. Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağız. Yeşil alan olan bu yerin hukuk yolu ile çocukların oynayacağı ve oksijen alacağı bir alan olarak kalması gerektiği kanaatindeyiz. Mahkemenin vereceği karara da saygılıyız" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mustafa Ordu Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title