Haberler

Antalya'da Satranç Turnuvası Sona Erdi

Güncelleme:

2014 Antalya Okul Sporları İl Birinciliği Satranç Turnuvası, Deepo Outlet Satranç Merkezinde gençler kategorisiyle sona erdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları İl Temsilciliği ve Antalya Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen "2014 Antalya Okul Sporları İl Birinciliği Satranç Turnuvası", Deepo Outlet Satranç Merkezi'nde gençler kategorisiyle sona erdi.

10 ve 13 Ocak'ta 82 erkek 11 kız sporcunun katıldığı, 7 tur İsviçre sistemi ile oynanan gençler kategorisinde dereceler ise kızlar kategorisinde birinci Günseli Alıç, ikinci Nefise Melis Üstündağ, üçüncü Deniz Eroğlu, dördüncü Yaren Çavan, erkekler kategorisinde birinci Ufuk Sezen Arat, ikinci Yasin Sarı, üçüncü Ahmet Yasin Kabaş, dördüncü Çağatay Burcu olarak sonuçlandı.

Okullarda ise erkekler kategorisinde birinci Adem Tolunay Anadolu Lisesi, ikinci Gazi Anadolu Lisesi, üçüncü TED Antalya Koleji Lisesi, dördüncü Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi, kızlar kategorisinde ise birinci Özel Envar Koleji, ikinci Karatay Anadolu Lisesi, üçüncü TED Antalya Koleji Lisesi, dördüncü Özel İstek Yeditepe Anadolu Lisesi oldu.

Turnuva sonunda dereceye giren sporculara madalya, okullara ise kupaları düzenlenen törenle verildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yasin İsviçre Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title