Haberler

Öğrencilerin Yemekhane ve Kütüphane Sevinci

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesindeki öğrenciler, yemeklerini yeni yemekhanede, kitaplarını ise yeni kütüphanede okumanın sevincini yaşamaya başladılar.

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesindeki öğrenciler, yemeklerini yeni yemekhanede, kitaplarını ise yeni kütüphanede okumanın sevincini yaşamaya başladılar.

Taşımalı sistemle ilçeye gelerek eğitim öğretim gören bütün öğrencilerin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için 150 metrekare alana yapılan yemekhane ile ve Seyyid Battalgazi İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Kamil Üngör Ortakokulu öğrencilerinin ortaklaşa yararlanacakları Z Kütüphane törenle açıldı. Törene, Seyitgazi Kaymakamı Ertuğrul Avcı, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ve Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı, Seyitgazi Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Doğru'nun yanı sıra okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Seyitgazi Kaymakamı Avcı; "İlçemize el birliği ile bir çok kalıcı eserler kazandırdık bunlardan yemekhanemizin ve kütüphanemizin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Seyitgazi Belediye Başkanı Kalın ise; "Belediyemizinde vermiş olduğu katlı ile öğrencilerimize yeni yerleri kazandırmak bizleri onura ediyor" dedi.

Açılışların ardından Kaymakam Avcı ve Başkan Kalın birlikte öğrencilere yemek dağıttılar. Ardında davetliler öğrencilerle birlikte yemek yediler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Kalın Nazmi Avcı Eskişehir Seyitgazi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
title