Haberler

Odunpazarı Belediyesi '1100 Günü' ile Espark'ta

“Odunpazarı Belediyesi’nin 1100 Günü” sloganıyla ESPARK Alışveriş Merkezinde etkinlik alanı oluşturan Odunpazarı Belediyesi; 3 yılda gerçekleştirdiği, devam eden çalışmaları ve hayata geçireceği projelerini anlatacak.

" Odunpazarı Belediyesi'nin 1100 Günü" sloganıyla ESPARK Alışveriş Merkezinde etkinlik alanı oluşturan Odunpazarı Belediyesi ; 3 yılda gerçekleştirdiği, devam eden çalışmaları ve hayata geçireceği projelerini anlatacak.

Odunpazarı Belediyesi ESPARK'ta oluşturduğu etkinlik alanında; Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'un göreve geldiği bin 100 günlük çalışmaları hakkında bilgi verecek, projelerini anlatacak. Eskişehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin açılışına,; İsmet İnönü'nün torunu CHP Ankara Milletvekili Gülsen Bilgehan, CHP Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Engin Çakmak, CHP İl Başkanı Sinan Özkar, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, CHP Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek, Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri ile çok sayıda Eskişehirli katıldı.

Etkinlikte konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, 3 yıl içerisinde sosyal demokrat, halkçı ve üretici bir belediye olarak yaptıklarının ortada olduğunu belirtti. Bu yapılanların Eskişehirlilere ve Tepebaşılılara tanıtılması amacıyla farklı bir etkinlik yapmak istediklerini söyleyen Başkan Kurt, konuşmasına şu sözlerle devam etti:

"Her nisan ayında hesap verebilen bir belediye başkanı ve belediye yönetimi anlayışıyla yaptıklarımızın hesabını veriyoruz. Bu yıl hesabı daha farklı veriyoruz. Bir hafta boyunca her gün bu standa bütün müdürlüklerimiz halkımızla buluşacak ve onlara neler yaptığımızı, neler yapacağımızı, neleri de yapamadığımız anlatacak. Eskişehirliler, Odunpazarı Belediyesi'nin ürettiklerini burada gerek maketlerle, gerek filmlerde görecek ve tanıyacak. Biz de, bize verilen yetkiyi nasıl kullandığımızı, elimize gelen bütçeyi nasıl harcadığımızın hesabını her zaman olduğu gibi halkımıza vermeyi sürdüreceğiz."

Binlerce Nutuk dağıtıldı

Odunpazarı Belediyesi'nin ESPARK'ta gerçekleştirdiği etkinlik, İnönü Zaferi'nin 96'ncı yıl dönümüne denk geldi. Bu nedenle Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ve İsmet İnönü'nün torunu CHP Ankara Milletvekili Gülsen Bilgehan etkinlikte, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tarihe ve geleceğe ışık tutan ölümsüz eseri Nutuk'u binlerce Eskişehirliye ücretsiz dağıttı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi İsmet İnönü Kazım Kurt Eskişehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title