Haberler

ODTÜ Koleji'nden Görsel Sanatlar Sergisi

10 Mayıs tarihlerinde İl Kültür Merkezi Fuaye Salonu'nda görsel sanatlar sergisi düzenledi.

10 Mayıs tarihlerinde İl Kültür Merkezi Fuaye Salonu'nda görsel sanatlar sergisi düzenledi. Çok sayıda davetlinin katıldığı sergi açılışına Niğde Adalet Komisyonu Mustafa Öztürk, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Öncel Koç, Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Metin Küçük ve ODTÜ Koleji Müdürü Aydın Akbaş katıldı.

Okul Müdürü Aydın Akbaş, "Okul olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz sanatsal etkinliklerden biri olan Görsel Sanatlar Sergimizde bu yıl anasınıfından 8. sınıfa kadar tüm sınıf düzeylerinde öğrencilerimizin çalışmaları yer almıştır. Sergide suluboya çalışmaları, guaj boya çalışmaları, pastel boya çalışmaları, tuval üzerine akrilik, mozaik çalışması, el becerisine dayalı atık malzemelerle ürün oluşturma,

kağıt, plastik gibi atık malzemelerle düzen kuşağı çalışmaları, günlük yaşamımızda karşılaştığımız sorunlara çözüm üretebilecek tasarımlar yer almıştır. Öğretmeninden personeline, öğrencisinden velisine serginin hazırlanmasında çok büyük gayret gösteren tüm ODTÜ Koleji ailesine şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Resim Öğretmeni Havva Eriş ise, "Uzun süren azimli ve özverili bir çalışmanın ürünü olarak ortaya çıkan etkinliğimizde karışık teknik kullanılarak öğrencilerimizin görsel ve uzamsal zeka gelişimlerine katkı sağlanması amaçlanmıştır. Sergimizde tamamı öğrencilerimiz tarafından hazırlanan resim, tuval, elişi çalışması ve tasarım olmak üzere toplamda yaklaşık 650 ürün yer almıştır." diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Öncel Koç Mustafa Öztürk Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title